söndag 27 januari 2008

En Underbar Lördag!!



I Fredags så bestämde vi oss för att vi skulle åka upp till Orsa och Grönklitt för att åka lite slalom och även passa på att träffa Syster M och kusinerna S och A!! Fick även Träffa Ms Nyförvärv J!! Han verkar för övrigt rätt Ok!! Dessutom har han grymt snygga Långkalsonger och stavar lika dåligt som mig så det är väl bara att önska honom Lycka till!! Han är ju trots allt en Moring så helt lätt kommer det inte att bli för honom!!!


Vi Lastade in alla skidor och en Rejäl Matsäck Tidigt på lördag morgon och M körde oss helt Lagligt upp till skidbacken på två timmar!!


Björnklitt har ett helt sjukt parkerings system och Liftkortsköpställe!! Men det ordnade sig till slut och vi var snabbt igång i barnbacken för att kolla om kunskaperna ifrån förra året satt kvar i ryggmärgen!! Det gjorde de! A tyckte att Barnbacken gick för sakta och K höll med så vi drog iväg på Turne i de lite större backarna!! De andra Skidhuliganerna såg vi inte mycket av förutom någon gång då det brakade till i Skogen och ut kom A med Buller och bång!! Den lite Äldre skaran av den Familjen satt nog mest i Toppstugan och Drack varm dryck och åt Räkmackor!!


Kusin S skulle Desutom Knäppa ett kort Till sitt rum !! Efter många omtagningar så blev det bra!! Gissa själva vilket han valde!! Det finns fler längre ner.......






M som är en hejare på att läsa kartor i vanliga fall lurade iväg oss till ett lite tuffare parti och vi ångrade oss ganska snart och förpassade oss tillbaka till blåbärsbackarna där vi hörde hemma!!






Vet inte om jag gillade deras Backar så där värst mycke men solen sken och vi hade det jättebra ändå och A lärde sig Kanon mycket och insåg verkligen att det kan vara bra att kunna stanna ibland också!! Hon kom i och försig på att det va ju bara att lägga sig ner så blev det stopp men senare under dagen så kom en annan teknik fram också och den vissade sig vara bättre tyckte hon!! Vi körde Mycket med selen på A och det funkade jätte bra!! Då fanns det ju chans att få stopp på henne när det gick för fort!

När väl dagen var över och Backen stängde så var vi Rätt möra i benen och det var Juvligt att ta av sig Pjäxorna!!


Vi gjorde ett liten Tårtstopp o Mora (ja jag vet det är Hemskt men jag duschade av mig Mora basillerna när jag kom hem)

Vi blev kvar där ett tag och när vi äntligen gav oss iväg så var det Fyra rätt Trötta Personer som styrde bilen hem till Myckelby igen!
Men vi hade haft en Tokbra dag i Solen och Längtar redan tills vi får ta nästa slalom dag!!

Tänk om man hade haft en stuga i Sälen!! Önskar att någon gav mig en vecka där så vi fick åka mer Slalom!!


Inga kommentarer: