lördag 2 juni 2012

Sommarregn!

I Torsdags var vi ner och kollade på Husbykillarna som spelade mot Tunabro.....0-0 blev det för övrigt vilket kändes lite snopet då vi hade mest chanser!

Ulf Hansson vårt kära kommunalråd tittade förbi och jag skojade med honom om att han skulle fixa så att det kom ut några gubbar från kommunen och piffade till vår fina rastplats hemma i byn....men han mumlade något typiskt politiskt att sånt hade vi minsann inga pengar till....stön va tråkigt det är med politik! Men så igår morse då ringer Magnus och säger att de är och klipper gräset vid rastplatsen! Snacka om inflytande man har alltså....Herr Kommunalråd fixade detta över natten! Bra där Ulf....men för att nu ingen skall gå och tro att det nu var så att han fixade det så måste jag väl skriva att så va INTE fallet utan det va en ren slump att vi träffades och råka prata om just detta!

Efter matchen i Torsdags så kom vi hem ganska nerkylda men hade ju klarat oss från regn så man får väl vara tacksam för det! Men hemma där hade det regnat och vi fick denna snygga regnbåge som tack för att änglarna fick pinka hos oss....gulligt av dem tycker jag.....


Inga kommentarer: