söndag 14 augusti 2011

Hemma igen!

Nu har vi som sagt kommit hem….Uppdateringarna från Furuvik skett jag i….Kändes liksom onödigt att sitta framför Datorn när man har hela Campingen full av underbara vänner! Ja för så är det i Furuvik på vår Gata!! Ett gäng olika Familjer som umgås just bara i Furuvik….Helt underbart! Men jag kan ju berätta lite….. Måndagen blev det ju som sagt Take away mat från Cowboy restaurangen på stan i Gävle…. På Tisdag var det Våffeldag till och vi badade lite under förmiddagen inne i Parken! Onsdagen ägnades åt att fixa till Kvällens kräftskiva….några fixade genom att dela på ett helrör Bacardi Razz….dock inte jag denna gång!! Men om vi säger att  “ Morsan” va inblandad och Vaktmästarn …. Det blev en riktigt Lungn skiva i år och det är väl mest på grund av att alla inte kommit till Onsdagen utan ramlade in under Torsdagen!! På Just torsdags kvällen så gick vi in i Parken och hängde i baren…eller i alla fall gjorde jag det……Barnen for runt i Karusellerna som tokar….Berg och Dalbanan 10 gånger på raken säger ju en del!! Vi hade självklart Korv med Bröd som natta mat innan vi lade oss i ett Kylslaget Furuvik….vissa inomhus och somliga vilade i skogen….. Hm!!

Sommaren 11 239

Filmkväll i vår Husvagn för alla barnen….

Fredagen va inte fullt lika spännande för några av oss….konstiga magåkommor hade under natten hittat in i vår Husvagn….Hade Hasses Bussåkande från Onsdagen smittat ner mig…. Ja kanske….Mådde i alla fall Tjyvens och alla gjorde allt för att min mage skulle bli bra igen…..Undertiden badade och solade vi lite!! Måste ha varit Grädden i Irish Coffe drinkarna…..

Sommaren 11 246

Korv me Brö….

Fredag kväll blev väldigt lugn med lite Karusellåkning och så korv med bröd på Nattkvisten…vilket många uppskattar när de kommer Trötta och Vingliga från Parken! Till och med Ordningsvakterna kom förbi på Nattkorv!!

Sommaren 11 257

GatuChill…

Lördag blev en sådan där härlig dag då vi satt på Gatan och “Chillade” som det nu så vackert heter…..Skönt…jag låg i en solstol och läste bok medans några Ölade och några löste Korsord…Barnen lekte med varandra….stora som små!! Kvällen bjöd på god Grillmat och ytterligare Karusell åk….. Vi har under dessa tre parkdagar lyckats få med oss 6 kilo choklad hem….eller det va väl Alma den lilla turgumman som kammade hem allt i Chokladhjulen…..Några Basketbollar och Fiskar fick också åka hem!!

Sommaren 11 283

Alma och en av Bollarna…

Att idag vakna 8.15 och känna att halsen gjorde sjukt ont och att hela huvudet va proppfullt med Grönt snor och slem va inte alls skoj….men att behöva plocka ihop och åka hem var ännu tråkigare!! Att skiljas från alla underbara och goa vänner är trist….att sedan veta att man skall jobba är ännu tristare….men men Hösten kommer och Rutiner som saknats behövs i livet igen…så lite skönt skall det allt bli!!

Sammanfattningsvis kan jag bara säga ett enormt TACK till alla goa och underbara Vänner som gör Furuviks veckan så himla bra!! Bara 52 veckor till nästa…..

1 kommentar:

Annica sa...

Låter så himla mysigt....