söndag 21 augusti 2011

Kändis regn…

Efter ha legat i soffan hela veckan så skärpte jag upp mig och följde med Magnus och Husby AIK till Östansbo utanför Ludvika på Match….Ja Tjejerna, Larsa och  Bröderna Å Fick också följa med! Det var sista chansen för oss att hinna träffa Bröderna innan de åker upp till skolan i Bollnäs! Vi hade alltså vårt Fredagsmys i ett Regnigt Östansbo!! Regn kläder på med andra ord!! Husby lyckades bäst i matchen och gjorde det enda målet i en läskig match!

Sommaren 11 289

Babbsan…..

Läskig på det viset att det va Tok blött på grund av regnet, så bollar och spelare for åt alla håll….men som sagt TRE viktiga poäng till Husby pojkarna som gör en varm i hjärtat med sin härliga lagmoral!! Vi avslutade kvällen på en av Ludvikas Pizzerior!! Jag chansade och tog en Grekisk sallad vilket va en skita bra chansning!!

Sommaren 11 306

Glenn…..

På Lördag morgon så fick vi gå upp i tid….Magnus känner en man i som heter Arne och han arrangerar varje år en Kändismatch i Långshyttan! En Fotbollsmatch med blandade kändisar….i år va bland annat dessa med: Babbsan (eller Lars-Åke om ni så vill), Thomas Ravelli, Ronnie Hellström, Glenn Hysen, Anders Limpar, Hela Ligan Från Svenne Rubins…..för att bara nämna de för mig mest kända….ja några för mig mindre kändisar från Let´s Dance va med och så klart Dokus såpa Kungen Gurkan! Glenn hade även tagit med sig sonen Anton vilken va sjukt trevlig och väldigt nyfiken på Älgar!! Hur som så hade Arne frågat Magnus om vi ville hjälpa till lite med Kändis laget….samt att Magnus dessutom va inbjuden till laget för att Representera Hedemora Kommun! Och självklart ställer vi upp på Arne!! Samling Klockan 9 i Långshyttan….Jag fick fixa i ordning kändis lagets omklädningsrum medans Magnus körde cyklar och tält……

Sommaren 11 304

Anders Limpar Funderar över en Historia han drar….

Sedan bar det snabbt av hem för ombyte och iväg till Isabel, Anders och Albin på 1 års Kalas! Och vilket kalas sen…..Jösses! Ja, Isabel hon kan hon kan jag bara säga…..grym böna det där!! Dessutom så fick Klara stanna kvar och sova kvar där vilket vi TACKAR tokans mycket för!! Alma spenderade dagen och natten med Bästa Emma och Hennes Familj och vi säger så klart Jätte TACK till den Familjen också…..

Sommaren 11 291

Jag och Ravelli och en Gurka som vill vara med…..Snygg min jag gör!!

Klockan 14 stämplade vi in på Klosterliden och kändislirarna kom allt eftersom och Regnet bara öste ner…..Tråkigt väder men ack så skoj ändå! På Kändis bänken hade vi en rå men Hjärtlig stämning där Benno Magnusson tyckte att han va nog bäst i allt!! Ha ha!! Glen Hysen visade vilket ståtlig Mittback han var….jo det sitter i än! Rickard Herrey va en riktig Clown och skojade friskt! Anders Limpar såg inte ut att ha lagt skorna på hyllan än….vilket han inte riktigt heller gjort då han tränar ett Division 2 lag och då måste man ju kunna hänga med grabbarna!! Babbsan hade lite problem med att han aldrig spelat Fotboll men visste väl på ett ungefär hur det gick till….va med andra ord överlyckliga att han rört bollen en gång vid ett byte….sen att någon skött på honom va inte lika viktigt!! I Halvlek påstår sig Gurkan vilja ha Djupledsbollar att löpa på…..ha ha ha Han är sämre fotbolls spelare än han kör bil i alla fall!! Anton Hysen och jag pratade om att Gurkan bett om Djupledsbollar och vi kom överrens om att säga till Gurkan att de skulle ge honom sådana men i själva verket så gällde det för Anton att skjuta så hårt som möjligt på just Gurkan så att bollen snabbt studsade därifrån……dock då inte i magen för då fans det risk att bollen liksom dog….ja föll platt ner i marken bara..om ni förstår!! Ja, som ni förstår så var det ett gäng sköna lirare….Svennes Dragspels kille avslöjade en Hemlis för mig också…..han va faktiskt ingen Bollsparkare, han va Musiker…..nä hä…..tänk det hade jag aldrig märkt om han inte sagt något!! Ha ha!!

Sommaren 11 312

Svenne Rubins

Matchen slutade lika och fick avgöras på straffar och visst gjorde Ravelli en Klasisk VM Räddning….Hur man nu kan slå en straff  åt det hållet då man vet att han bara kan slänga sig åt ett håll……

Sommaren 11 318

Svenne Showar på Bordet!!

Middag på Långshyttans Bruks Hotel fick avsluta en väldigt skojig dag där jag dessutom fick äran att sitta bredvid Herr Ravelli…Blev lite Målvakts snack där faktiskt!! Fotbollskillarna bjöd på några fräcka Historier och lite taget från Livet historier….de där Grabbarna har upplevt något som vi vanliga döingar ens kan ana!! Fränt!!  De övriga så kallade kändisarna höll sig rätt lugna och städade och självklart va Babbsan Babbsan! Dock inte hela kvällen….blev så varmt i Peruken! Svenne Rubins gav så klart en bejublad spelning till Proppen gick i elskåpet…..Aftonen avslutades med massa dans och prat….Svängde en sväng med en lite Suddig Sven på slutet!! Ha ha!! En Fantastisk kväll med andra ord!!

1 kommentar:

Annica sa...

Men guuuuud vad roligt!!! Vilken grej! Det är bara för att ni är så sköna och flexibla som ni får vara med om sånt där :D