söndag 6 april 2008

SÄLEN!!!!

Ja då har vi kommit hem från en underbar Weekend i Sälen!!


I Torsdags så bar det av direkt efter jobb och Dagis!! Vi anlände ganska sent till en kall stuga men snabb som vinden så fick jag fart på en Brasa och M drog igång alla element så det va snart varmt!! Det va så mycket snö så vi mest imponerade och stod som fågel holkar och bara tittade....


Fredag morgon så åkte vi till Lindvallen vid 9.30 och åkte ända tills klockan blev 15.30 då det tyvärr började att regna!! Men vi va rätt trötta i benen så vi åkte hem till stugan och lagade god mat och badade bastu!! Men bastubadandet väntade vi med tills mörkret kommit!! Eftersom vi skulle ut i snön och svalka oss ville vi inte att eventuella granar skulle behöva se eländet!!


Vi vaknade tidigt på Lördag morgon och det var strålande sol och 9.00 var vi på plats i backen igen! Lindvallen idag också!! Idag så lade vi in mer Depå stopp så vi orkade ända till 16.30 då liftarna stängde för dagen!! A som åkte med Sele på Fredagen hade lämnat den hemma då hon lovat att inte bara åka rätt ner och det gick jättebra för henne!! Stora fina svängar gjorde hon!! K hon är redan jätte duktig på det här med slalom så henne behöver man inte ha lika mycket koll på!! Dessutom är hon lite mer rädd för att göra sig illa!! Det är inte A hon tycker att :De ä bar å åk!! Vi va väldigt nöjda med hela dagen så när vi för sista gången åkte ner tog vi en lite brantare back men innan det så stod M på Öronen och när han sen skulle resa sig upp hade vi andra (mest jag) det väldigt svårt för att låta bli att skratta!! A gav ivrigt Pappa många bra råd om hur man reser sig på bästa sätt......K tyckte detta va väldigt Pinsamt!! Själv så filmade jag och stod Dubbelvikt av skratt!! Undrar om jag ska visa filmen här på Bloggen!! ;-))
I alla fall så avslutades dagen med god middag, lite Lördags godis och Sedvanligt Bastubad!!


Söndag morgon började också tidigt!! Det snöade dessutom!! Men jag och Tjejerna tänkte åka lite Längdskidor!! Men A gav upp snabbt så henne körde vi till M som städade!! Jag och K åkte så länge Hon orkade men hamnade 3 kilometer ifrån stugan vid en stuga som heter Mellanfjällsstugan!! K var jätte Duktig och kämpade på bra!! Vi vilade oss lite och skidade sedan hemöver men på vägen hem bestämde vi oss för att nästa gång skulle vi ha mer tid på oss och åka till Hemfjällsstugan som ligger ytterligare 1Km bort!! Där kan man nämligen köpa Våfflor!! Så nu vill vi tillbaka till Sälen igen!!

Vi var i alla fall borta lagom länge för M hade städat klart så vi duschade bara av oss och åkte hem och där är vi nu!!

K och A i Snögubbeborgen!!

Lift Huliganer!!

A i trubbel och en fackpamp jobbar jämt!! ;-))

På toppen av Lindvallen och K i skogen i Längdskidspåret!!

Stort TACK till Eva och Anders som låtit oss ha deras stuga!!

Inga kommentarer: