lördag 18 september 2010

Fotboll, fotboll, fotboll och lite fotboll!!

En massa Fotboll just i vårt liv men nu är hösten här och det är dags att krypa in i idrottshallarna och det ska bli skönt det med!!

I Torsdags hade Magnus avslutning med de “små” Husbyspelarna och de spelade match mot ett Lag från Stjärnsund…..ett lag som innehöll på tok för många “stora” killar men trots åldersskillnad och lite annat så kämpade Husby laget på……Klara visade Takter jag aldrig sett henne visa förr……undra om det var för att det just va Killar i motståndarlaget….skall dock tillägga att Stjärnsund hade en Tjej med!

F00-2010_030

Fick av en snäll Pappa som har en bra Kamera en fin bild på Klara som lirar boll……

Igår så hade Magnus sista Matchen med U-laget för de “stora” pojkarna i Husby men jag och Tjejerna stannade hemma och väntade in vår Bästa Anna Jiii! Jag tog först en springtur innan jag började vänta på Anna…..Tjejerna städade reda på skorna så att Anna inte skulle slå ihjäl sig när hon kom innan för dörren…..ja för stakars Anna har gjort sig illa i benet och är lite halt, en spricka i knä skålen är inte att leka med!! Anna kom till slut och hon snubblade inte heller! Hon lärde Tjejerna några bra låtar på Pianot och gjorde fina färgpluttar på tangenterna så nu spelas det Svenska national sången för glatta livet här hemma……… Vi gjorde så klart Tacos och Alma slog på stort och bakade en Kladdkaka….trots att vi skulle vara nyttiga! Men som tur var så kom Magnus hem och åt upp det mesta av Kladdkakan så vi kunde vara nyttiga! ja för visst är väl Popcorn nyttigt? Det är ju majs liksom och det är ju en Grönsak och Grönsaker är ju nyttigt? Eller hur Karin??

F00-2010_014

En till bild…….

 

Idag blev det sjukt tidig uppstigning för att vara Lördag…….Alma har spelat Fotbolls cup i Sundborn och så klart skulle hela Familjen med och kolla! Det blev en vinst och två förluster och en medalj med hem! Alma Pytsade tre gånger kan man säga…..fast egentligen bara två då hon även gjorde ett själv mål!! Fniss….hon spelade 1-1 med sig själv den matchen….

Just nu sitter vi här hemma och är tvär trötta…….och laddar för en till dag med Fotboll…..i morgon har nämligen Klara match på Förmiddagen mot Säter och Magnus har sedan Match med Husbys Ännu större killar! Deras sista för övrigt! Och det är lite spännande…..de är ju i princip färdiga för Division 4 men förlorar de med mer än 7 bollar så blir det kval…..men vinner de eller förlorar med mindre än 7 så är det klart! Det är historiskt att lilla Husby nu i så fall tar klivet upp i Division 4! Sjukt skoj!!

Kram på er!!

1 kommentar:

AnnaJiii sa...

låter nästan som jag har hjärtat hos SD (vilket jag inte har) när jag lärt barnen nationalsången!!! Men så var de ju inte, så folk inte missuppfattar det menar jag =)