måndag 9 januari 2012

Bröllop Part One!

I helgen har jag och Magnus varit i/på Marstrand på Min Systers Bröllop!

Vi åkte ner mot Marstrand i Fredags i sällskap med ett Par ifrån Gustafs! Mia och Hasse, ett underbart skojigt par att åka över 50 mil med…..samma sjuka humor som vi så vi har skrattat väldigt mycket!

1325937626770

Kort ut över till Ön…..

Hotellet vi bodde på heter Marstrands havshotell och är nästan helt nybyggt! Ett år gammalt bara! Ligger längst ut på de öar som broarna går till sen för att komma ut på den riktiga Ön Marstand så får man åka färja i någon minut….coolast av allt är att man inte får åka ut med bilen dit…..Ingen! De som bor där får betala extra för att få göra det….men max 12 gånger per år! Tänk på det ni när man kommer hem från affären med massa matkassar…..bara att skaffa cykelkärra med andra ord! Hotellet var som sagt ett väldans nybyggt och snyggt hotell med en skön spa avdelning som vi utnyttjade under Lördag förmiddag….jag tog även en löptur i gymmet…Att öppna ett nytt hotell innebär även ny personal och ett boknings system som skall funka…..och där har de lite att jobba på kan man lugnt säga!!

Syster Bröllop 001

Vårt rum…iaf sängen!

Bröllopet då…. JO själva Vigseln ägde runt ute på Ön där Fredrik för övrigt är Både Dopad och Konfrimerad, hans föräldrar och hans bror är också gifta där (och säkert någon mer också men jag minns inte) så det tradition i Familjen fick vi lära oss! Kyrkan va fin…eller som jag brukar säga SÖT! Prästen påminde oss om hur viktigt det var att vi kom ihåg att slå på Mobilerna efter akten….så vi inte glömde det :-)

1325943994966

En dålig Hiss bild på oss….

Jag och Magnus hade så klart våra Dräkter på oss i kyrkan…..vi böt om till själva festen vilket många gäster inte gillade! Med andra ord gjorde vi succé i våra dräkter…..men alla som har haft en Folkdräkt på sig vet hur varma de är och hur svårt det är att tvätta dessa om man skulle råka spilla  på sig!!

1 kommentar:

Marie Enarson sa...

Tack finaste Anki för dessa fina bilder och din underbara berättelse. Kram F & M