söndag 8 april 2012

Lördagen…..

Igår så träffade vi som sagt Familjen Källström-Andersson i Backen! Vi hade bestämt att det va Hundfjället som gällde för dagen och vi kom upp i tid och va tidigt iväg…med matsäck och allt!

Sälen 12 034

Mötte de andra och placerade Magnus vid en Grillplats! Perfekt att ha en kock med så vi andra kan fokusera på att åka skidor! Vädret va på topp och va hade det toppen bra!!

Sälen 12 039

Sälen 12 042

Det var ett tag sedan vi var i Hundfjället och det va skoj med nya backar att uppleva!! Skoj skoj….. Klockan 16 var det dags att infinna vid Sälfjällstorget för att kolla på lite show…..Markolio, Mojje och Loreen! Vi va inte ensamma kan jag säga….

Sälen 12 050

Sälen 12 054

Sälen 12 058

Sedan for vi snabbt hem och duschade till oss lite så att vi slapp lukta gammal grill och svett innan vi skulle på Påskmiddag hemma hos de andra….Galaklänningarna och Frackarna åkte på och vi anlände till en helt otroligt vacker stuga….Grym kan jag bara säga!! Jag vill också ha en sådan….snälla GE mig pengar till en sådan…… och ett nytt Badrum….. :-)

Sälen 12 064

Vi avslutades som sagt Dagen tillsammans med God mat och trevligt sällskap, underbart!! Och när vi sedan begav oss hem över så sken Månen stor som en jätte badboll….

Sälen 12 066

Inga kommentarer: