fredag 15 februari 2013

Juvelresan del 2!

Ja det är väl lika bra att ta den också…innan jag somnar!

Efter Frukosten så bar det i alla fall av iväg ut på stan för några av oss….moddigt och snöigt och att köra Rullisarna var ingen lek! Saluhallen i hamnen var mitt mål…de stora lakritspiporna jag köpte förra året var det jag var ute efter…och vad händer när vi kommer fram….jo den jäkla saluhallen har flyttat och gubben som på knagglig engelska förklarade det för oss kunde då rakt inte få oss att förstå hur vi skulle kunna hitta den nya platsen för Saluhallen…..

juvelresan 2013 069

Ludvika Komåse cirkus bjöd på ett styrkelyft!

No shit tänkte jag och drog upp på stan…hur svårt kan det vara att hitta en skita stor lakritspipa? Toksvårt om ni frågar en med ett lokalsinne som en daggmask eller något sånt! Jag blev lite små sur och köpte mig en Lunchmacka istället och en flaska vatten….stegade iväg så långt jag vågade utan att för den delen gå vilse..Living on the edge tänkte jag och fick en ordentlig promenad på en timme! Och tänk…jag hittade tillbaka till båten! Svettig och nöjd….för nu kunde jag ju äta utan kasst samvete!

juvelresan 2013 066

Och trolleri…

Fräschade till mig och anslöt med de andra som åt Pizza buffé! Sedan blev det lite gå runt på båten häng, lite spel automater, rally rullis åkning med Andreas och det första lyftet av honom…något han inte alls trodde på. Jag skulle vara för klen i armarna påstod han. Men så fel han hade och det erkände han verkligen direkt med att poängtera för alla att jag va grymt stark. Efter lite show på stora scenen var det sedan dags att sätta sig vid Matbordet igen….Lika gott dag två som dag ett men svårare att få i sig allt! Gick all in på dessertbordet istället..man lär ju prioritera vad man lägger energi på!

juvelresan 2013 098

Ett skönt Juvelband!

Mer Taxfree efter maten och jag fick nöja mig med SMÅ lakrits pipor! Nu ska vi bara se till att jag inte klämmer i mig hela lådan på en gång! Andreas och jag jagade alkoholfri öl….hittade så klart inga men fick tips om att man kunde köpa i baren och så gjorde vi! Två öl och två Cider och Andreas blev lycklig!

Kvälls stassen åkte på och nu hoppade vi över Karaoken och drog till stora scenen på en gång! Något trötta slog vi oss ner i sofforna…och tittade Mojje och Time Machine blandat med Höilands orkester! Mojje var bäst! Fast så klart är Sångaren i Time Machine å också helt grym! Han låter jätte många juveler få komma upp på scenen och vara med och sjunga! Typ alla som vill får vara med! Precis som det skall vara! Vi dansade nästan lika länge den här natten också och vi hade riktigt skoj!

juvelresan 2013 103

Att sova så där lite på två dagar är tungt men ändå överlever man! Så när jag gick upp på frukosten i Tisdag var jag lite sliten men så himla glad! Resan var på väg att ta slut och det kändes sorgligt men samtidigt så var jag så glad över mina nya bekantskaper och all glädje, kärlek och ömhet som jag fått under resan! Underbara Juveler med underbar personal! Mitt stora mål är nu att till nästa år skall fler med från Hedemora. Ja för det finns massor med Juveler som skulle passa in väldigt bra på båten!

juvelresan 2013 106

Här hänger vi…

Det bästa på hela resan var nog ändå när vi sätter oss på bussen och åker hem och Andreas Dissar sin Ass Robert och säger att jag skall sitta bredvid honom! Smälter som bara den…..

Trött men glad och lycklig kom jag hem till slut och jag känner att en sådan här resa borde alla få göra!!

Ett riktigt uppåttjack!

Inga kommentarer: