söndag 3 februari 2013

Plötsligt händer det…..

Vardagsrummet var det andra rummet här i huset som vi gjorde något åt när vi flyttade hit för ca 13 och ett halvt år sedan! Det första var Almas rum som först var gästrum och sedan hade Tjejerna det tillsammans och nu håller vi på att dona det till Alma1 Ska bara ha råd med tak och foder till dörren och fönstren….bilarna har gått sönder i omgångar så det måste betalas först!

Vintern12-13 002

Men i alla fall så har vi ju målat om vardagsrummet en gång efter den första fixen och nu är allt vitt….det som fortfarande inte har blivit gjort är de Taklister som skall sitta i hörnen vid vedspisen….tills idag då Magnus fick ett ryck och satte upp dem! Tänk det tog 45 minuter så var det klart eller rättare sagt 12 år 6 månader och 45 minuter….typ! :-)

Vintern12-13 003

Även de extra skåpen i köket fick lister idag….det gick lite fortare där…alltså inte 12 år…utan kanske 4…hahaha!!

Jag har målat en omgång till på alla lister i köksdelen så nu har vi lite kvar på taket och fönsterfodren en omgång till! Sedan klart!

Annars rullar det på….Jag har blivit värsta spinningnörden! Har till och med börjat kolla på cykelskor….onödigt kravs har jag sagt tills nu….man får en mycket bättre känlsa och kan jobba bättre med benen om man har cykelskor…jag är övertygad om att det stämmer så nu är jag sugen på ett par….är inte dessa snygga?

index

Alma har även spelat Match i helgen….stor vinst igen och Alma gjorde ett mål och assade på ett!! Bra jobbat! Efter matchen blev det lunch på Blå Lagunen med Mormor, Sibban och Familjen Lundgren/ Johansson! Trevligt! sedan fika hos mormor och en Check på vad de handlat till Tjejerna i Thailand! Till Almas stora lycka kom Mormor hem med en DC ryggsäck! Stor Lycka!!

Inga kommentarer: