söndag 21 juni 2009

Midsommar......

Ja jag sitter här nu och det är Söndag! Har faktiskt fått tillbaka min egen Dator från Reparationerna.....tyvärr så fick jag ägna en hel del med tid idag med att ominstalera typ allt! som tur var så hade jag lyckats sparat en del Kort och sånt som jag absolut ville ha kvar!!



Alma gör Grillspett......
Hur har då helgen varit?

Jo med Tanke på att veckan började med Förkylning, Feber och ont Halsen så har väl allt varit Kanon tycker jag!Massa Grillad mat och Goa vänner att umgås med!

Softning på Soffan hos Mormor!

Vi kan börja med Fredagen!
En rätt sen frukost men dock med Jordgubbar och Mjölk! Ja för så skall det ju vara när det är midsommar!! Vi tog det lite lugnt och plockade senare med oss lite Grill mat och åkte över till Mormor och Sibban! Vi grillade och åt massor med god Grillmat och sedan Slappade vi lite på soffan.....eller ja jag sov då....Magnus med! Fram emot kvällen så bar det av hemöver igen för att sedan Knata över till Bodegan som var öppen för kvällen! Tjejerna tog med sig Tvn, Täcke, Kudde, Pyjamas och lite kvällsficka.....de skulle sova över i Gästrummet på Gården!

Alma och Klara Fikar Natta mat i Höet!

Vi intog baren och dagens drink var Jäger och RedBull......fast först några Ölar och Cidrar! Vi stimmade på rätt bra och till slut var vi ett härligt gäng som gjorde allt för att stämningen skulle vara på Topp! Vid Två tog vi det Mogna beslutet om att det var faktiskt även en dag i morgon också......så vi stängde Bodegan och gick hem och sov! Tjejerna bäddade vi ner i Cykelkärran och tog sovandes med oss hem.........



Vår Packning......

Många börjar komma nu.......

Ulrica Äger i Baren....


Magnus och Anna Diggar lite........


Ulrica och Magnus Svänger sina Lurviga!!

Pola och Jag!
Lördagen.....Började med en dunder sovmorgon till 11.00! Frukost och ett snabbt överlägg om vilken klädsel som skulle användas under Majstångsresningen ner på Gammelgården....Det blev Dräkterna....då jag inte lämnat tillbaka Tjejernas (ja jag skäms) så fick även de klämma i sig i denna utstyrsel....Alma fällde några Tårar men till slut gick hon med på det!! Och vi var faktiskt riktigt snygga hela Familjen! Fint väder var det dessutom också! Ca 2000 själar hade letat sig till Skinnarbacken för stångresning! Smedby byalag svingade upp stången på ett fint sätt och vi fikade lite och åt varsin Glass!


Stången på Plats!!

Fika paus......i solen!


Alma klättrar lite försiktigt....

Vart är Alma?
Magnus och en Magnum
På vägen hem svängde vi in till Goa grannarna och kollade läget.....jo då de var lite slitna de med men vi bjöd in oss till dem på lite Grillning och en liten till Bodega vända......skulle vi orka? Vi tog med oss delar av Bohaget idag igen och travade över........
Grillat är Godast....
Massa mat är Mumms.....


Tjejerna hänger lite innan sängdags!

Magnus och Peter hänger i Baren!
Vi gjorde faktiskt ett Tappert försök! Dock orkade inte Gästerna dyka upp på samma sätt som Fredagen........dock kom Herr Lindgren lagom till efterätten som för övrigt var Rabarberpaj med Vaniljvisp! Vi hängde lite Baren och snackade massa skit kan man säga.........Men trevligt hade vi i alla fall även om vi var lite Slitna och Trötta! Halv ett så drog vi åter igen Cykelkärran med barnen hemöver och i morse vaknade vi faktiskt före Nio......Bra jobbat!

Alma och Elsa är Bästa vänner!
Dagen idag har vi ägnat åt att göra sånt som andra gjorde innan Midsommar.....Klippa gräset och Röja runt för att gården skulle se trevlig ut! Men hallå vi hann ju inte, Dessutom Regnade det ju varje dag........sen så har vi ju faktiskt också haft Feber och ont i Halsarna.....men Nu är gräset klippt och det ser bra ut hos oss igen! Ja rätt så bra i alla fall!!

Som sammanfattning av helgen så kan man väl säga att det har varit en Toppenhelg och detta Mycket Tack vare Underbara Grannar och vänner här I byn som gjorde Helgen till en skojig helg! Tack Olle och Ulrica för att vi fått Våldgästat er..........och nu ser vi framemot att ni åker på semester så vi får Hjälpa till med att ta hand om Hunden Elsa som har blivit Almas bästa kompis!
Kram på er Alla!
Anki

3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Bodegan är ju värsta partystället!! Myckelby by night, det är grejer ;)
Ha det fint /linnea-maria

Annica sa...

Ser ut som en helmysig midsommar!

Grannjäntan sa...

Myckelby by night, de är grejor de ;)

Nu är de bara att ladda järnet till nästa brak-fest! (Y)