lördag 19 september 2009

Fotbolls dag........

Äntligen helg......synd att den går så fort bara!!
Igår så spenderade jag och Magnus kvällen med underbara vänner och vi var på Husby Wärdshus och kollade på Håkan Jäder som stå uppade för oss.....som förvärmare för honom var den ständigt Rolige Bengt, sonen Edwin trollade bort allt utom mina bilringar.....Före detta prästen Ebbe drog av en rolig historia om "minicall"ens liv i hans.....även Mobilen fick sig en känga.....Det är inte lätt att vara äldre med dagens nya tekniker!


Vi cyklade fram och tillbaka och jag trodde det skulle vara skitkallt när vi cyklade hem men det va faktiskt skapligt varmt!! Eftersom vi skulle upp tidigt i morse så blev det en tidig hemgång utan ett enda stopp hos någon på vägen hem!!


Sovmorgonen som jag ville ha blev inte idag....halv 7 klev man ur bingen i morse!! Upp och göra matsäck och hämta Klara och Alma hos Mormor där de spenderat natten!! Dagens resa bara av till Sundborn för fotbollscup med Klaras lag!! Jösses va det sved i Alma att hon inte fick vara med! Och jag insåg efter halva dagen att denna cup hade ju Husbylaget kunnat vara med på! Synd att jag inte hade koll på det.......Men men det är som det är!! Klaras lag vann all fyra matcher som de spelade och Klaras spelade två av dem! Hon tyckte det va jätteroligt att få vara med och hon ser fram emot nästa säsong då hon skall vara med laget från start!!


Efter alla matcher svängde vi förbi uppe i Gårdvik och hälsade på Bosco.......han blev glad när vi kom! Bästa storebror Pontus va inte hemma men det hade vi koll på.......han skiddade ju rullskidor!! Men vi hade ju lovat honom att vänta på honom och självklart gjorde vi det!! Vi busade lite Med Bosco och Klara krängde några Jultidningar till Pontus familj! Tack till dem säger Klara!!
När vi gjort vårt i Gårdvik och tiden va inne så fick vi åka mot Säter där vi skulle kolla upp ett resultat åt Pappa Magnus som var på match nere i Söderberke! Läget va liksom så att om Husby vann sin match och Säter spöade Långshyttan så skulle Husby vinna Serien.......och skulle det bli så så ville ju så klart de ha reda på det omgående!! Nu kom vi när det var ca 20 kvar och då ledde tyvärr LAIK med 4 bollar........så trots att Husby vann med god marginal nere i Söderberke så blev det Långshyttan som fick fira Seriesegern!!
Medans jag glodde på fotboll hoppade Alma och Klara längdhopp och på vägen till bilen hittade vi en snöhög utanför ishallen.......
I morgon så får vi se vad som händer! Gympaträning och Möte är det i alla fall!!
Ha det gott så länge!!
Hallå höll ju på att glömma att vi skall säga stort GRATTIS till Marie och Mathias som blivit Föräldrar!! En liten Flicka....eller en rätt stor Klimpa på 4300 gram typ!!

Inga kommentarer: