fredag 30 september 2011

Farväl….

Idag har Jag och Magnus varit i Sundborns fina Kyrka och tagit Farväl av Arbetskamraten Mats Wiklund! En otroligt fin Begravning där Tårarna rullade i massor…..Faktiskt rätt skönt att bara låta tårarna rulla ner för kinderna…ner för hakan och ner i i Bh:n bland Hängpukorna……..Ja det va en stor sjö där innan akten va över! Nu har jag bestämt att det blir jag som tar över Mats sätt att svar på hur läget är….Han svarade alltid: Jo den hänger rätt ner och Luktar illa…..Kan jag då inte svara: Jo då de hänger rätt ner och luktar illa??

ros_36837182_108049298

Skämt och sido….som sagt det var en fin Begravning och Begravnings Entreprenören hade den goda smaken att han hade en Nyimporterad Begravningsbil av märket Cadillac….självklart skall “Gubben” åka Cadillac på sista färden!

Sov nu i Ro Mats och lova att du håller ett Vakande öga över oss på Fabriken…vi kommer behöva dig!! Och DU Fattas oss alla redan!!

1 kommentar:

Annica sa...

" unnna från täkta, hänne skä ski-tävlinga fram" :) Ja, vi får hoppas att Massebubben hjälper till nu vid Las- förhandlingar och allt vad det är. *kram*