söndag 13 juni 2010

Fotbolls cup och Låd öppning!!

Regnet öste ner hela dagen igår…..hela jäkla dagen! Alma skulle delta i sitt livs första fotbollscup och va lite förtvivlad när hon vaknade och det regnade….. Kan man verkligen ha cup i det här vädret Undrade hon besviket! Självklart var mitt svar! Regn är perfekt! Mycket lättade att göra glid tacklingar då! Ok svarade hon nöjt…….men undrade hur man gjorde en glid tackling! Och jag undrade i samma ögonblick hur man lär ut det till en snart 8 åring…… Nåväl vi kom iväg i tid och befann oss på Brunsjöliden lagom till 7!

Bröllop Johan 014 

Ja så tidigt får man lova att samlas om man skall vara med och arrangera en Cup för 26 lag! Allt flöt på……..ja mackor breddes, mål surrades fast och regnet öste ner! Magnus skulle vara chef över grillen hela dagen så han trixade med den medans jag donade med lite av varje! Blev till slut utsedd till Lagledare till Almas Lag…. De hade delat upp Almas Lag i Tre lag och ledarna räckte inte till! Självklart ställde jag upp! Skoj som 17! Fast det kändes lite oseriöst att vara fotbolls ledare i Gummi stövlar! Men vad gör man inte för att hålla sig torr om Fötterna! Fick till och med lov att hoppa in och Döma en match…..även det i oseriösa Gummistövlar! Men det gick det med!!

Bröllop Johan 002

Alma hon stod i mål en match och gjorde det med största bravur! Sedan spelade hon ute i två matcher och nätade i båda! Hon va riktigt nöjd och längtar redan till nästa match med Fotbollen!! Det är så kul att spela fotboll på Riktigt tycker hon…..

Bröllop Johan 031

På Kvällen när allt var undanstädat så svirade vi om och tog med oss Kött och åkte över till Familjen Wallen! Vi skulle få vår Nyckel till lådan som vi fick av dem på  vårt bröllop förra året! I lådan låg det hälsningar ifrån gästerna som var på med oss denna underbara dag! Lika regning som igår faktiskt! Mat grillades och alla i Bus föreningen var med! Senare fick vi nyckeln och vi satt och läste alla lapparna som folket skrivit…… Många fina och goa lappar MEN också många knasiga lappar från tokiga vänner också! Ha ha ha!

bröllopspresenter 203

Tack Magnus och Karin för den lådan och Tack Bus vännerna för att ni finns!!

Bröllop Johan 041

Idag firar vi vårat Första år som gifta med lite städning och en Fotbolls match med Husby AIK! Är inte det kärlek så säg?

3 kommentarer:

Annica sa...

Grattishälsningar på ettårsdagen! Ni är för underbara båda två, ställer upp och fixar och donar. Rolig ide med lådan! *kram*

I huvudet på Caroline sa...

Klarar man första året, klara man allt:)
Ni är som gjorda för varandra!
Grattis på Er dag!!

Kram

Vida sa...

Grattis till ett år som gifta!! Kramar från Liv