söndag 20 juni 2010

Reunion i Säterdalen……

Igår var det dags för en av sommarens höjdpunkter när det gäller Fester! Den största är Vår Fest på Klippan den 10 Juli men det här gick inte heller av för hackor…… Upp från Lidköping kom stora syster och vi fick skjuts till Säter av Magnus! Hem till en kompis till Syster! Där slöt några av hennes vänner upp och vi skålade i Turkisk peppar och tyckte att livet var toppen…….

Cyklade sedan vidare för ett liten liten snabb vätskekontroll hemma hos ytterligare en vän…..en gammal fotbollsrival till mig…..hon Säter och Jag Gustafs….Vi skålade vidare i Rose och Cider…..cyklade vidare eller vi gick……ansåg att vi inte kunde cykla längre! Vidare till ett nytt depå stopp! En bekant från Klippan! Skojsigt värre!! Sedan bär det äntligen av ner mot Dalen! Ryggsäcken på ryggen och Cider i näven!! Oj oj precis som förr…..vi var bara lite äldre nu!! Träffade väldigt många gamla ansikten från förr……

Vi dansade järnet och Tömde alla Thomas kylskåp på Läsk……..och knatade sedan upp för den långa backen! In på en Pizza och Beställde en Kebabrulle och sedan kom Magnus för att hämta hem Fyllkajorna som drällde på stan!!

Känner mig sjukt Pigg idag och är Tok Glad över gårdagen!!

2 kommentarer:

Annica sa...

Låter som en kul kväll! :)

mm i g sa...

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=131547&id=106810449355834&fbid=126737477363131