måndag 16 augusti 2010

Hemma igen….

I lördags när vi gick in i Parken va vi allt lite slitna men vi bet ihop bra…….Vi var dock tre riktigt lyckliga Mammor som gick hem samtidigt när barnen äntligen tröttnat på att åka karuseller! Alma och Daniel stannad kvar med Pappan som blivit utmanad av gatans gubbar på slangbella skjutning…..Vår pappa och Pappa N delade på segern! Morsan ramlade baklänges och stukade till handleden ordentligt…..vad gör man inte för en vinst! Medans Pappan sköt slangbella så spelade Alma hem en jätte Toblerone!! Jösses vad choklad vi vunnit…….inte blev det bättre av att Go Grannarna hade vunnit Plopp och Chips……det blev lite byteshandel på Söndagen innan vi skildes åt!! Mjölkchokladen är redan slut då vi delat med oss till alla barn på gatan…..Ja för ingen av oss behöver en massa godis egentligen……

Furuvik10

Summa summarum av denna vecka kan man säga att den har varit sjukt bra och tokigt trevligt! Lärt känna många nya människor och träffat mycket roligt folk! Och framför allt har jag lärt mig att Dillchips är de bästa chipsen…….i alla fall halv fem på morgonen!

Det enda negativa vi har att komma med är att denna stora skogscamping drar till sig lite obehöriga snorungar som anser sig ha rätt att sno grejor av Folk! Mormor blev bestulen på sin El Kylväska och någon på min Gata höll på att förlora en platta öl! Men den killen hade tur att jag va ute och åt Dillchips och drack Trocadero…….Den lilla snorungen trodde nog inte att Tant Anki skulle löpa ikapp och sno tillbaka ölen!! Tji fick de! Det va fler än Mormor som blev av med Kylväskorna….och någon hade blivit av med Kläder….. Tänk att man aldrig kan få ha något ifred!!

Furuvik10 049

Igår så va vi uppe ganska tidigt och rev Tält och packade oss iväg hem över……Tog farväl av alla och det kändes riktigt vemodigt att åka hem……inte för att det inte skulle bli skönt att få komma hem utan för att vi har ju haft det så mysigt!! Och jag gillar verkligen vår husvagn!!

Nu är det bara att ta reda på allt och tvätta och sedan är det vardag igen i morgon……Tur att jag tog ledigt även idag!!

2 kommentarer:

Vida sa...

Helt rätt Anki, att du tog tillbaka ölen.. hahaha.. den killen hade ingen aning om vem som spanade på honom... trist dock när man blir av med grejer.. riktigt trist.

Vilken turgumma Alma verkar vara, kan man hyra in henne när man vill vinna nåt?

Kramar

AnnaJiii sa...

skönt att din löpträning kommer till användning=)