lördag 14 augusti 2010

Tiden går och allt bara snurrar på….

Sjunger Lars-Kristerz på Steron….

Och det är väl bara att hålla med! Veckan har snart nått sitt slut och det börjar bli dags att åka hem….i morgon!!

Furuvik10 015

Onsdagens kräftskiva vart en riktig trevlig tillställning i vanlig ordning!! Vi har helt enkelt en underbar stämning på vår Gata här i Furuvik!!

 DSC01041

I Torsdags blev det bad på förmiddagen och parken på kvällen…..karusell åkning till 24.00 sånt gillas i vår Familj! Alma kammade hem en Stor Choklad kaka och Magnus en Jätte boll….En kanon kväll på alla vis med andra ord!! Lite slitna var vi allt men jag höll i alla fall mig vaken till strax efter 2! Trevliga Stockholmare, jag och Herr Hellman diskuterade Politik……Hahahahaha!

Furuvik10 056

Gårdagen spenderades också vi vattnet…… Och lite Gatu Chill! Vi sitter på vår gata och bara umgås och sedan går vi in i parken på aftonen……Mera karusell åkning för oss och alla barn……Kammade hem en stor Chokladkaka också…..fast vi tog en Schweizernöt denna gång….samt två bollar till!!

DSC01034

Bra att ha liksom……. Efter parken blev det lite korv med bröd och samkväm hos oss….och en riktig utekväll för mamman och en granne!! Halv sex rumlade vi hem…….så idag tar vi det lugnt!! Men ska så klart in i parken igen framemot kvällen!

1 kommentar:

Vida sa...

Skrev en kommentar nyss men den ville inte blogger ta emot så jag skriver en till där jag fortfarande tycker att alla borde få en såndär chokladkaka.

Kramar