tisdag 7 april 2009

Cup och Påskpyssel!!

Mmmm Magnus och Barnen åkte ju till Örebro i Fredags! Dels för att storebror Daniel hade innebandycup och Dels för att passa på att hälsa på Farfar och även Magnus Kusin Sofia som också bor där nere!!
De tittade på Daniels matcher och Busade med Farfar mest hela tiden! Men på lördag kväll så hälsade Magnus och Barnen på Magnus kusin Sofia som enligt Klara har ett jätte stort Pyssel rum.....hon mummlade något om att ett sånt skulle man ha haft......medans Magnus säger att huset var som ett Hobbyrum! Nu verkar det som om att Kusin Sofia är en riktigt Pyssel dam! Hon och vår Farmor brukar nämligen stå på en hantverks mässa och sälja sina alster och det lilla jag sett av hennes prylar så är det fina grejor hon gör! Ett dröm hus för Klara med andra ord.......
Daniel i full fart med att spela Innebandy.....
Påskpyssel
På Söndagen så var Kusin Sofia kursledare över en kurs för barn och Temat var så klart Påskpyssel! Jiiiiippppi vrålade Klara när vi frågade om de ville vara med på "kursen"! De fick i alla fall pyssla med påskpyssel i Fyra timmar och kom hem nöjda och belåtna med en kartong full med Kycklingar, hönor och ägg och ett Fint Påskägg med godis! Toppen roligt hade de dessutom haft också!
Några alster som Tjejerna gjorde i Söndags!!
Tyvärr blev det inte så mycket kort tagna i helgen......någon hade glömt att tömt minneskortet i kameran.....synd för jag skickade ju faktiskt med kameran, men men ibland kan det bli så!!
Nu är det lägg dags så att man orkar med en lång ny härlig dag!!
Go natt på er alla!!

Inga kommentarer: