söndag 12 april 2009

En dag på Havet som Alma säger.......

I morse drog Magnus upp tidigt....för att byta däck på bilen....76 muttrar har han nu dragit upp eller åt denna helg! Men nu är det klart i alla fall! Skönt! Att få på Sommardäcken är så skönt för bilen! Den låter inte så värst mycket då och drar minde soppa!!

Vi åt en tidig frukost i vanlig ordning! Känns som om att vi gjort det varje dag denna helg!! Blir nog så i morgon också! Trots att vi okuperats av sjusovarna från Lidköping! Ja min syster och hennes huliganer är här! Vi skall ju ta med dem hem till Lidköping i morgon så att Marie kan fortsätta vidare mot Gävle för att jobba! De har för övrigt haft en solig helg i Stöten!
Bilder från Gårdagen och vår Nymålade Vägg....

Ja ja efter frukost så bar det i alla fall av mot Falun! Efter depå stopp på Ok i Hälsingberg för lite Luftpåfyllning av däck och ett Hamburgerköp stopp på Ica Maxi så drog vi vidare mot Svärdsjö och närmare bestämt "Prullebo"! Vi Parkerade bilen och hoppade i Gummistövlarna och begav oss mot "Havet" ute på Havet hittade vi ett gäng Öl och Jäger drickande ungdomar! De såg förhållande vis lugna ut och satt fint i solen...... Vi insåg ju rätt snabbt att vi glömt stolar.......orutin skyller jag det på! Nästa gång skall vi ha flera stolar med oss och dessutom ska de vara hållbara!! Magnus mosade Pontus nyköpta stol så hans nästa investering blir en ny stol till Pontus!! Vi slog oss ner i solen bland de andra och Jösses va solen sken.....fisken däremot de ville då inte bli uppdragna av oss! I och för sig så hadde de dragit upp några fiskar redan så de va nog lite nöjda ändå! De Pimplade ju öl, så de klarade sig! Tjejerna fick låna varsit Pimpelspö av Prulles snälla syster och de prov Pimplade lite men tyvärr utan resultat!!
Vi va lätt röda om Kinderna när vi drog oss hemöver efter sju timmar på sjön!Vi Tackar Prulle för inbjudan och de andra för trevligt sällskap! Det är alltid lika roligt att vara med er för det händer alltid något tok! Barnen gillar dessa killar skarpt och de fick nog lära sig något om angling idag i alla fall!! Nästa år ska de införskaffa sig varsit eget Pimpelspö så de kan dra upp egna fiskar!!

Som ni ser så Sken Solen på oss!!


Nu ska jag Tippa ikull här i sängen! I morgon väntar långresa ner till Lidköping!! Vi blir där tills på Fredag! Vi lär ju hem till Tjejernas Tävling på Lördag!!
Over and Out!

1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Ni verkar ha haft en riktigt trevlig påsk:D
Kramkram