tisdag 14 april 2009

På plats i Lidköping............

Ja ha då har vi kommit på plats och första dagen är avklarad!

Idag har Jag och Tjejerna varit på stan och bokad Klipptid på Salong Axelsson! De Klippte sig där sist de var här i Lidköpng så de ville absolut tillbaka till dem och klippa sig! Och hör och häpna vi hittade faktiskt tillbaka dit........Investerade i varsit par skor och Tjejerna på SkoLarsson åxå!! Alma fick ett par Coola skejtar dojjor och Klara ett par blomiga låga Basketdojjor!!


Alma Trummar på Antons Trummor......

På vägen hem svängde vi in på Jysk och investerade i en Kudde och ett Täcke åt Magnus......Det som fanns på plats dög inte åt honom....det va för varmt och för Platt!! I natt ska vi försöka sova lite........blev inte så värst många timmar inatt!

Studsmattebarn...........

Magnus han har ägnat dagen åt att agera vaktmästare här på gatan....eller ja bara i detta hus!
Diskmaskinen och Torktumlaren har fått sig varsin omgång så nu funkar de igen!

En slagen Vaktmästare!!

Barnen har hoppat studsmatta och lekt ute på eftermiddagen! Klara och Alma har så klart badat i Mosters lyxbadkar........de fick tyvärr duscha igen på kvällen då de "råkat" hälla i Badolja i badvattnet så de fick Smörfrisyrer!! Blev en hårtvätt nu på kvällen....under protest så klart!!


En del Data blir det åxå.......hur gör man för att få dem att sluta?

I morgon så är det som sagt hårklippning och lite andra sysslor som skall fixas! Eventuellt måste Magnus investera i Två nya däck till bilen då det ena har pajat! Inte roligt men det är sånt som måste fixas....Hatar Däck som fan faktiskt!! Har även lovat Husbyggar Jörgen att komma till bygget och servera honom Lunch!


Klara kan hon med........

1 kommentar:

Vida sa...

Runt er så är det alltid full fart..

Kramar från Liv