måndag 11 juli 2011

Husbyveckan…..fortsättning!!

Som sagt vår Husby vecka har nu varit och är slut…jag med…skit trött efter en vecka där det gått i ett!

Torsdagens Barndag med Barn Loppis, Hoppborg och Dockteater blev en kanon dag!! Många kom och sålde Barngrejor och hela 137 stycken Glassar delade vi ut när Glassbilen gjorde Entré strax innan Dock teatern drog igång!! Man kan säga att det blev Succé i värmen när Glassbilen Pinglade sin Melodi när den åkte in på Klippan och så bjöd vi ALLA barn på Glass!! Vi rafsade ihop lite Loppis grejor här hemma också och gick i med Mottot att vi skulle vara billiga så vi fick sälja så mycket som möjligt….så det mesta gick för under Tjugan men Tjejerna lyckades ändå sälja för 500 kronor vilket de är nöjda med!!

sommaren 11 305

Vi avslutade dagen med en Underbar Grillafton på Wärdshuset efter Knatteträningen…. Lena serverar en helt Fantastisk Buffé när det är Grillafton…massa gott som gör att man äter till Magen står i Fyra hörn….inte alls bra för kroppen och inte kan jag träna heller för Halsont och Bihålleinflamation…URRK!! Ja ja får väl börja om på nytt igen bara Meducinen är ur äten och spänningarna runt huvudet är över!

Fredagen hade vi en Lugn förmiddag där vi drog till Fatburn och Badade lite! Skönt skönt att få bara vara lite och prata lite strunt med andra badande människor!! Kvällen avslutades med Minidisco för de allra minsta först och sedan lite större Disco och så sist Filmkväll för de över 11år….En hel kväll på Klippan igen med andra ord….ja nu var det väl egentligen inte vår Förening som arrangerade det hela men då Magnus så klart är med i alla Tre föreningarna som står för den här veckan så blev vi ju inblandade i alla fall :-) Samtidigt så hade vi lite att Pyssla med inför Lördagens stora Fest också så va var där allihopa ändå….

Inga kommentarer: