söndag 3 juli 2011

En lite Uppdatering……

Veckan som varit har varit fullspäckad med aktiviteter…..och vi har nästan hunnit med allt…..Bad i Dammsjön hela Onsdag dag och Onsdags kvällen avslutades med städ av vår flytande scen nere vi Dalälven och Brännboll hos Hedlunds på Lugnet….Scen blev snygg igen och Brännbolls matchen va riktigt rolig! Gillar brännboll starkt!! Klara och Alma de kunde Tack vare Mormor och Sibban utföra sina träningar och Matcher!! Tur för oss att vi har dem….

Torsdagen ägnade vi åt att åka lite bill….tur man har AC… Vi var till de små tjejernas nya Familjehem….då vi endast varit jour hem åt dem så är det nu dags för dem att flytta till något mera Permanent!! Känns bra för vår Familj att få bli bara vi igen……lite Egotrippat kanske det låter men nu har VI gjort vad vi kan och känner att det får räcka! Den nya Familjen kändes väldigt bra och det fanns god rutin i den och det behöver man i det här fallet!! Det kommer bli jätte bra och vi kommer ju så klart inte klippa banden helt med Tjejerna utan kommer att hälsa på dem!!

sommaren 11 298

Magnus räknade till att vi va totalt 140 personer nere vid scenen i Fredags……. Underbart!!

Fredagen så Va vi nog hemma och greja lite….Daniel är här och han har fått lite arbete av oss eftersom han inte skaffat sig något sommarjobb….så han håller just nu på att måla om vår Lada! Kvällen avslutades nere vid Värdshuset och flytande scenen….God mat och Allsång är inte alls dåligt slut på en körig vecka och en Toppenstart på vår Husbyvecka!!!! Fru Hedlund kom med den braiga Idén att bada lite i deras Ute spa innan det blev säng gång så jag fick vackert åka hem och hämta badkläderna….och några Kalla cider! Kom hem igen vid halv två på natten!! Varmt och gott va det uthus….och jag missade att köra på Herr Grävling som också va ute på Nattaktiviteter….

Inga kommentarer: