lördag 20 februari 2010

Idag är det ingen vanlig dag…..

…..för det är Samuels födelsedag…….Ja idag fyller Samuel (Sam även kallad) hela 25 år! Vi här i Kvistas önskar honom en riktigt bra dag med massa fina Presenter……och så klart massa god Tårta! Sam har en mor som gör en underbar Mocca tårta!

_DSC0057

Här i huset så har vi fortsatt Barnens pyjamasparty från igår……fick nämligen hämta hem Alma i morse med Ont i magen och hon kräktes för övrigt innan hon lämnade kalaset…….så hon och Magnus kom hem med en hink under hakan……. Hon har nu sovit och känner sig sliten så nu kan vi bara vänta och se om vi andra också skall kräkas eller om det “bara” är Almas kalas mage som spökar igen……tyvärr så inser hon inte sina gränser när det gäller att stopp i sig……helst när det vankas godsaker……har ju hänt förut att hon ätit tills det kommit upp…..började ju faktiskt med det redan som Spädbarn…..

Vintern 09-10 031

Så i från soffan rapporterar vi att vi inte tänker lämna den mer idag……Magnus har fått lämna den för att åka lite till affären men annars så är det Soffan eller Sängen som gäller för oss alla!!

Inga kommentarer: