fredag 6 juli 2012

Full fart framåt….

Tisdagen blev en mysdag på hög nivå….Först fixade vi så att Sommar Zumban funkade smärtfritt på Klippan….ca 30 personer kom och Zumbade…Mycket skoj!

Efter det så lånade vi Alice med oss hem och vi hämtade Hinkar för att kunna åka till Västerby och plocka Jordgubbar…..men först hade vi LunchDate med Alice Pappa och vår Pappa på Lappens! De hade varit i Just Västerby och hämtat hem två släpkärror med ved åt oss…..Hualigen va snällt av Robban att hjälpa oss med det! I Jordgubbslandet åt vi oss väldigt mätta på Jordgubbar men fick ändå i oss en Go Glass på Lappens…och tro det eller ej men jag hoppade över! Bra gjort där…

Vi tittade till Papporna och hämtade badkläder….körde punka på bilen och tog oss efter lite om och men ner till Fatburen för bad….Skönt tyckte barnen! Hela dagen avslutades med Makaroner och Korv Made by Pappa Robert….Pappa Magnus ha fick köra runt med Frysar och annat som skulle upp till Klippan…..

En rätt ok dag….förutom Punkan då…

1341420566674

Onsdaen blev en shoppingdag…läsk, korvar, kexchoklad, kaffe och korvtänger och lite annat skulle fixas….Plus att Hoppborgen skulle hämtas! Vi fick ordning på allt och han till och med att slappa lite i soffan innan det var dags att fara till Lindgrens veranda och Grilla lite….och så klart gå på årets Teater på Gammelgården! Tok mycket folk va på plats och vi fick sitt i skogen…nästan! Men vad gör väl det när det är så mysigt och fint väder?

Teatern Gröna Grannar får FEM Plus av mig! Humor som jag gillar och de lokala aktörerna är så himla duktiga! All heder åt dem…..Bra jobbat helt enkelt!!

Inga kommentarer: