torsdag 26 juli 2012

Resan dag 2!

Efter den tumultiga första dagen så hoppades vi på en lugnare dag och det fick vi…..

En god natts sömn hos Farfar så drog vi vidare mot Göteborg när vi fiskat upp de andra på deras hotell! Ska inte glömma att berätta att Farfar bjöd på Hotellfrukost  av bästa sort….i alla fall enligt han själv!! Ha ha1 Enda missödet var då vi kom ut till Bilen och någon hade kört söner får Backspegel! Men den gick att laga….men man började ju nästan undra…om denna otur skulle fortsätta!

Göteborg 2012 001

Lite halv pirriga inför första spårvagnsturen…med sms billjet!

Men det gjorde den verkligen inte då vi hade vi hade sånt flyt att Syster och Hennes Fredrik grillade Hamburgare och Korv till alla tills vi kom fram till Göteborg! Hela sällskapet blev väldigt glada och det uppskattades absolut!!

Göteborg 2012 008

Hela Husbyligan på Turist tur….

När de andra åkte ner på stan för att installera sig på sina hotell så installerade vi oss hemma hos Fredrik och Syster! En jätte mysig lägenhet jättenära till Centrum och vi gillade läget direkt! Vi testade sedan på att åka lite spårvagn ner till de andra och tog oss ut på en tur med en av Turistbåtarna som kallas Paddan!! En trevlig start på vår Göteborgs vistelse trotts att Guiden drog bra dåliga skämt….hahaha!

Göteborg 2012 021

När man åker under låga broar så får man ligga på golvet…alla klarade sig denna gång!

Göteborg 2012 022

Även vår stela Pappa! Fast han fastnade nästan på vägen upp…. :-)

Efter Mat på ett fint ställe som heter Joe Farelli´s! Där kunde man få allt…..super tunna Pizzor, Kött, Pasta och Lax… Jag valde en Pizza som va riktigt god! Klara tog en pasta med Kalvkött och den va super god…den skall jag ta nästa gång jag är där!!

Göteborg 2012 031

Barnbordet…..

Väl hemma igen så störtade jag och tjejerna i säng medans Magnus kollade på Tv med Fredrik!

Inga kommentarer: