fredag 6 juli 2012

Torsdagen….

Började med att säkert 4o kom på Zumba mellan 10-11…Klara som inte ville vara med på Tisdagen hade repat mod och var med!! Hon tyckte dessutom att det va riktigt kul….tanken var ju att jag också skulle testa…men som tur var så kom en massa Loppis folk som jag blev tvungen att hjälpa på plats!! Skönt…för Zumba är nog inget för mig! :-)

1341476781461

Zumba i solen…

Klockan 11 började Barndagen och massor av folk strömmade in under dagen och vädret bjöd på stekande sol! Underbart…. Klippan bjöd på Gratis Hoppborg till barnen, ansiktsmålning och en Fakir som uppträdde för Barnen…på ett barnvänligt sätt! Vi skall ju så klart inte Glömma Hemglassbilen som kom och bjöd alla barn på varsin glass….!50 Glassar delade vi ut…..COOLT! Tänk att lilla Husby kan dra så mycket folk…..och allt är betalt av vår stora Sommarfest som vi har varje Lördag i vecka 27! Underbart!

1341482047246

Barn dagen med Hoppborg och Loppis!

Efter Barndagen så fick vi ladda om till Cecilia och Hennes Mamma show…..Ta´t Lugnt ta en Toy! Klara och Alma de hängde med en Tjej ner och doppade sig i Älven medans jag åkte hem och tog en dusch…och Magnus han jobbade vidare! Nu var det dags för Husby AIKs kiosk att dra igång för massa Kaffe, Kok korvar och Hamburgare!

1341513783283

Avslutningen….på Toyen!

Som alltid så är det ju så svårt att veta hur många som ska komma….tidigare i veckan så hade det inte sålts så mycket biljetter och oron låg lite i luften….men vips så small det till och blev 250 besökare och alla bänkar tog slut och stolarna fick plockas fram…..Underbart! Kan ju lägga till att nere på Byn så pågick även en Vandringsteater som hade premiär igår och den drog hela 80 personer den med….Grymt som 17! Kan också säga att Kioskerna gick bra och vi är alla nöjda…..

1341498058197

Tv var på Plats och Filmade…..

En Något Trött Familj avslutade kvällen på Husby Wärdshus där det var Pubafton och det såg ut som om att även där hade det varit grymt med folk….Vi tog oss en välförtjänt efterrätt och varsin dricka och sedan stupade vi i säng här hemma….lite lätt trötta!! Men glada över att allt gått så bra under dagen…..

1341509505085

Alma…Alltid redo för ett uppdrag!

Och vilka underbara barn vi har! Halv tio satte de sin fot på Klippan i går Morse och Lämnade stället strax efter 22…inte ett klagande ord utan de har jobbat och slitit med allt som de har blivit tillsagda att göra….GRYMT bra Klara och Alma!! Nästa vecka får ni semester!!

1 kommentar:

Annica sa...

Ni är en sådan underbar familj! *kramar till er alla*