lördag 13 september 2008

Hockey,Tacos,Shopping,Fotboll och Röjning!!

Igår var det ju Fredag och Pappa Magnus kom hem! En hel Timme innan utsatt tid!! Sånt gillas här hemma!! Tjejerna Presenter då? Jo då någ fick de det allt! Alma fick värsta Trumman! Klara fick en Klippdocka typ......lite svårt att förklara men en rolig grej i alla fall!! Magnus hade sagt när han shoppat i Storstaden att nu skulle han bli både Populär och inpopulär när han kom hem! gissa vem av hos här hemma som tyckte vad!! Ok jag gillar väl inte Trumor så där värst mycket men jag kan stå ut med den eftersom att Alma blev så himla glad över den! Man ska ju va positiv till att barnen vill hålla på med musik så det är väl bara att gilla läget antar jag!!

Efter det att uppståndelsen för att pappa hade kommit hem så kom Kvällens Matgäster! Det var Pojkarna Pontus, Samuel och Björkman som kom för att äta lite Tacos innan vi drog vidare till Långshyttan och kollade på Leksand- Brynäs! Fast nu fick ju Leksand stryk så det var väl inte så himla roligt men vad gjorde det!! Ingrids Jens räddade ju hela kvällen för en av oss i alla fall!! Han kom ut efter duschningen och hämtade med sig Alma in i Omklädningsrummet och hjälpte henne att få hela kepsen full med Autografer! Vilken Lycka!! Tack snälla Jens för att du tar dig tid!! Du vet att hon gillar dig skarpt och ser dig och de andra grabbarna som Stora killar!! Inte då bara för att ni är stora och ståtliga utan för att ni är stora hockespelare.....någon som Fattar vad jag försöker säga?
Trötta och lyckliga lämnade vi Långshyttan och hoppas att nästa gång Jens och Ingrid kommer dit är för att se på Alma när hon spelar match!!

Vi sov rätt länge idag tycker jag!! Åtminstone till 8! Det är rätt okej faktiskt!! Så där lagom länge!! Vi mumsade i oss Frukosten och lade upp strategin för dagen! Enkelt!! Jag och Klara åkte till Kupolen medans Alma och Magnus var hemma och plockade ihop på Daniels rum som ska bli ett Nytt rum till Klara!! Tanken är att det ska bli klart tills hon fyller 8!! Hm undrar hur det ska gå till........


På Kupolen investerade vi i Två par byxor, en mysig kläning,en kofta och tre par strumpbyxor åt Klara och en tröja till Alma!! Nu känner sig Klara nöjd med sin Garderob!! Inte bara arvegods i den med andra ord!! Alltså hon har sån tur att Fanny som är lite äldre än henne är så snäll och ger henne alla hennes urväxta kläder och det har inneburit att vi inte köpt särskillt mycket kläder till Klara på slutet men idag var det dags för lite nytt!! Välbehövt! Jag tycker det är skitbra med arvegods men lite "egna" kläder är det ju också roligt att ha!!

Köpte även en krok att sätta i Taket som jag skulle hänga upp Piknic korgen på! Det blev väldans bra och Idén har jag stullit av Familjen i Smedsbo!!


Efter kupolen blev det stopp i Gustafs för att kolla in Fotbollstjejerna när de spelade sin sista hemma match! De vann men det var ingen vidare bra match och det kan jag väl förstå!! Inget av lagen har något att spela för men det är bra att de vann i alla fall!! Klara hade nog kunnat strunta i matchen för hon fick nämligen Marres gamla keyboard!! Lyckan va total när hon fick den och nu spelas det för kung och foster land..........Trummor och Piano....typ!!

Kvällen blir nog rätt lugn om inget annat inträffar.............tror nog att det kan ringa någon lite senare och eventuellt bjuda över mig till Bodegan.........vi får se vad det blir helt enkelt! Annars är det rätt skönt att bara sova också!!


Dagens Jätte Tack går till Marie som gav Klara keyboarden!! Så Snällt och Betalningen kommer snart!! Och gårdagens går oavkortat till Jens!!
Nu behövs Öronproppar i Kvistas!!

Inga kommentarer: