tisdag 18 augusti 2009

Jag har varit varg!

Ja som ni ser så har jag varit i Säterdalen och varit varg! Varmt och mysigt som bara den! Men vad gör man inte för lite kvällsmat!! He he! Ja för så var det! Man fick en go Taco tallrik om man va Varg idag! Om 14 dagar är det avslutning på Tisdagskvällarna i Säterdalen så då är det dags att Varga igen!! Tycker det är riktigt roligt att vara i sådana där stora Maskotar!! Vore stört coolt att få vara vid något stort Idrotts evenemang!! Det skulle vara stort!! Typ Fridrott VM kanske.........drömmar....

Just nu håller jag på att hälla av sista satsen av svartvinbärs jos! Det blir inte fullt lika många påsar som förra året och det på grund av ett smärre räkne fel här hemma!! Annars så rullar väl allt på....upp som en sol och ner som en Pannkaka i mellan åt kan man säga!!

Ha det bästa alla ni!!

4 kommentarer:

Vida sa...

Och annorlunda att ha på cv:et om det behövs :)

Kramar

I huvudet på Caroline sa...

Du är ju sååå snygg:) Kram

linnea-maria sa...

vilket härligt extraknäck. Blir man inte glad av det så vet jag inte :)
Åh vad najs med svartvinbärsjuice. Perfekt för lite vitaminkickar i vintern och för att mota bort svininfluensa.
/linnea-maria

Anonym sa...

Passerade Kvistahuset igår men kommer i fortsättningen att välja en annan väg pga rasrisken. Menar då inte Kvistahuset håller på att rasa utan ladan vid vägskälet som börjar luta mer och mer över vägen som går förbi "blogginnehavaren". Bloggarinnan bör snarast kontakta ladägaren och påtala detta.

Hälsningar från A o D-s Morfar