tisdag 4 januari 2011

 

Alma filmar…..

Ja hon har kommit på at man kan ju filma med Lilla kameran…..och eftersom det är hennes så lär hon väl få leka med den som hon vill….det har blivit några filmsnuttar……Den här gillar jag nog mest just nu!!

Annars så har det varit lite tråkigt här hemma i dagarna….ja eller vi har fått lite tråkiga besked….det ena är av det tråkigaste och hemskaste slaget…….Någon har lämnat jorden i alldelens för ung ålder….efter en otroligt kort tids sjukdom så fick hon lämna oss andra här på jorden! Våra tankar går till hennes Familj och nära vänner!!

Det andra känns rätt löjligt när man tänker på det första….så det känns inte värt at nämna det längre……Istället tänder jag ett ljus och tänker efter lite…..

Den tredje är väl att Magnus varit hos en Ortoped specialist med sin onda höft……och det är ju både Positivt och lite tråkigt! Han fick reda på lite allt möjligt om sin nästan helt trasiga höft….bland annat om varför han har sådana smärtor i Ljumsken……Det lutar väl åt att Magnus skall få en operation….men det måste tänkas igenom ordentligt först om och när och hur detta skall göras!! Det krävs ju lite av Magnus efter operationen så att säga…..plus att det skall ju passa med jobbet lite också……

Något bra är i alla fall att jag hunnit med ett skidpass till den här veckan…..idag nämligen! Körde ett gäng Kilometrar på Lugnet innan hemfärden idag…..Skönt!

3 kommentarer:

Annica sa...

*kram*

Victoria Eresjö sa...

Skickar en "bamsehug" till er...Almas video var bäst! Fler, fler, fler!!!

Vicky

Vida sa...

Fin video :)

Tråkigt att höra, själv är det många kring mig som har det tufft... har två med sjuka förälrar som båda legat inne men nu har en kommit hem och sen har jag två i min närhet som just förlorat en förälder.. det är tungt och man kan inte göra så mkt mer än att finnas där.

Kramar till just dig