måndag 14 februari 2011

Sporthelg…..

Japp i vanlig ordning blev det en späckad helg……Lördagen började tidigt med Frukost och inlastning i bilen och färd mot Gustafs där vi lämnade av Klara hos Mormor! Syjunta stod på deras schema! Hon hade ingen som helöst lust att följa med på Innebandy!! Nästa anhalt var Falun och avlämning av småflickorna som skulle träffa sina föräldrar…Därefter blev det till att hämta Daniel och så ett besök på 47 an grill för en LunchBurgare!

Engelbrekt 017 

Alma…..Myser i Snön!!

Leksand va målet för dagen och vi kom upp dit i tid och Alma var riktigt Taggad, precis som alla andra tjejer! De va på hugget från start i denna match och det va en fröjd att se dem spela idag……Leksand som inte förlorat en enda match i år trodde nog på vinst men våra Tjejer ville något helt annat! 7-3 till våra Brudar blev resultatet och Alma räddade en straff…även om det sved lite!! Jag och Magnus konstaterade att vi är straff specialister i vår Familj då både jag och Magnus faktiskt har räddat ett gäng sådan under våra Idrottskarriärer…. :-)

Engelbrekt 018

Allas vår egen Bokhandlare Daniel

Efter Matchen blev det till att lämna tillbaka Daniel……och på parkeringen mötte vi min Kusin Annica som bor i samma område som Daniel….hon bjöd in oss på en liten påhälsning….men först fick vi lov att hämta småbrudarna! Det va jätte skoj att träffa både Annica och hennes tre döttrar! Moster Ingrid och Torsten va också på plats och det va så klart lika skoj att få träffa dem…….Vi kom inte till Gustafs förens Halv 8…….åt en sen kvällsmat och drog sedan hemåt…..

Engelbrekt 006

Magnus i farten…..

Under Lördagen hade Fredrik i fotbollen hört av sig till Magnus och frågat om Magnus kunde hjälpa till som Skidvallare under Söndagen nere i Norberg på Engelbrektsloppet…Självklart ställer Magnus upp och jag bestämde mig snabbt att vi andra också skulle med…..så Söndagen blev jätte tidig! Matsäck, barn och massa vantar packades in i bilen och vi landade i Norberg 9.30 hos en tok stressad Fredrik…..Vi fick en låda valla, ett valla ställ och några klossar…..och en svag beskrivning av vägen mot vår station…..efter lite om och några men så var vi på plats….. Ja nu ska ni ju inte tro att varken jag eller Magnus är de som kan något om Valla…..Men som tur var så kom en till Kille som hade Hjärnkoll på läget och allt eftersom dagen gick så fick Magnus lite kunskaper han med så han gav sig an på några skidor…även om jag blev lite nervös över detta……Men han pratade på som om att han visste exakt vad han Pysslade med….så jag tror nog att skidåkarna blev nöjda….eller inte!! Själv höll jag mig till att hjälpa skidåkarna av med skidorna, skrapade bort lite Apelsinskal och en och annan Kexchoklad…..ja det är inte så lätt att åka med just detta under skidorna…… Samtidigt va jag jätte sugen på att åka själv också……Men det är även himla roligt att hjälpa till med sånt här och vi har redan planer inför nästa års Lopp…

Engelbrekt 024

Muggar i Massor….

Barnen då? Jo de härjade på i en snöhög och så hjälpte de till att kratta muggar som låg slängda i spåret…..samt att heja på alla skidåkarna! Vi fick således en riktigt trevlig dag i skogen….och dessutom massa frisk luft!!

En skön och väldigt aktiv helg……och jag får idag ägna mig åt att röja upp lite här hemma! och Tvätta……kan inte förstå hur det kan bli så mycket tvätt….eller jo vi är ju 6 stycken nu så det blir ju lite….

Inga kommentarer: