fredag 4 februari 2011

Strax helg…..

Ja nu är det strax Helg igen…..Skönt va?

Denna helg blir nog lugn och skön här i Kvistas! I morgon skall vi svänga över till Gustafs och hälsa på Mormor och Sibban lite…..vi får lov att åka i två bilar då vi inte får plats i bilen just nu…..nästa vecka så ska vi få en hyrbil eller ngt sånt av Kommunen……Vi måste ju ha en 7 sitsig bil nu när vi har 4 barn ett tag! Men gissa om Magnus har gått igång på det då….han kollar på alla möjliga 7 sitsiga bilar som han kan tänka sig att ha….Ja jo vi hade ju vår Underbara Ford men den sålde vi då vi tyckte att den va lite stor för oss……Vi hade ju inte räknat med detta!! Hoppas bara vi inte åker på en Renault Traffic Buss….Men får nog ta det som bjuds!!

010078_3-lg 

Hur som så skall jag och StorTjejerna gå på Bio med Mormor! Vi ska se Änglagård 3 och det skall bli väldans trevligt!! Änglagård filmerna har vi ju tittat massor på när vi varit sjuka så det ska bli spännande och se del 3…..

Små brudarna går det bara bra med och de tycker nog att det är rätt ok att vara här trots allt…..

Sen ska vi nog försöka hinna med något skidpass också nu när det kommit lite mer snö……Om nu vädret vill det vill säga!! Det är så skönt att vara Frisk igen så att jag kan träna……Gick en promenad i Onsdags, Gympade igår och Tog en Promenad idag igen…..Med Hurtbullen Karin! Kan inte förstå varför man ska bli så arg och irriterad när man inte kan/får träna…..jag blir i alla fall Riktigt tråkig att ha och göra med!! Men nu ska det väl vara slut på sjukstugan för denna gång……

Ha en Bra helg alla!!

Inga kommentarer: