lördag 26 mars 2011

Det gick…

Klara blev inte sjuk innan Tävlingen! Och Lilla M är piggare…..hon låg hela dagen igår också men idag är hon på G igen! Men….då har Alma den stackaren tagit över…..hon kräks dock ännu inte men är helt utslagen och har ont i magen….hon sippar på avslagen Cola och sover…..

Jag och Klara känner oss däremot sjukt nöjda med Dagen som började skita tidigt i Morse! Matsäck och annat packades och vi drog mot Falun! Jag lämnade Klara och Matsäcken på Lugnet för att göra lite annat…..Bland annat hjälpa Pontus att slänga lite av hans Kök på Tippen! Sedan tog vi en promenix…..Bra med någon som håller upp Tempot åt en…..och drar en uppför Backarna…. Tack snälla Pontus för sällskapet och Motionen!! Duschade av mig som hastigast och placerade mig på Läktaren bland andra Föräldrar från vårt lag……Tjejerna va jätte duktiga och gjorde ett enastående framträdande med sitt Fristående!! Det blev ett välförtjänt GULD!!!

Efter Tävlingen tog vi en sväng på Ica Maxi och investerade i Cola och lite små saker till småbrudarna som fyller år på Tisdag!! Hittade även i Påslakan set till Alma för 99 kronor med Fc Barcelona……Hon längtar nu tills hon skall bädda rent!! Hon har för övrigt 39 grader i Temp just nu stackars Alma….. Så nu släcker vi ner och går till sängs…..

Inga kommentarer: