lördag 5 mars 2011

Handlarn I Smedby…..

Affären i vår bygd har varit stängd ett tag men nu har den haft återinvigning och man har tillsammans i byn löst ut byggnaden och funnit en Tjej som tror på affären och är villig att viga sitt liv åt den…..Vi önskar henne tok mycket lycka till och har sagt att vi skall bli bättre på att använda oss av vår By Affär!! Här följer några Foton från invigningen….

Invigning av affären 008

Våran Handlare  Annica…

Invigning av affären 010

Ulf klipper bandet……

Invigning av affären 022

Karin kikar fram…..

Invigning av affären 026

Och storebror Johan va nöjd…och han Gav affären en finfin Fanfar!

Invigning av affären 028

Peter han siktade in sig på Fikabrödet….

Invigning av affären 027

Röda Korset lämnar över en blomma…

Invigning av affären 030 

Utanför spelade Husbydragspels klubb och Tjejerna tog sig en sväng om….Kan också berätta att Södra Dalarnas Sparbank var där och delade ut fina spargrisar och vatten flaskor till alla som ville ha!!

Invigning av affären 034

Fastighetsbolaget som bildats för att fixa till Affärslokalsköpet hjälpte till att servera Grillkorv till alla hungriga!! Det var otroligt många bybor som tagit sig ner på byn och det var så skoj att se att vi kan på byn! Nu gäller det bara att affären klarar sig!! Det va flera lokala artister som kom ner och drog av ett uppträdande men tyvärr så kunde jag inte stanna och se allt då barnen hellre ville åka skridskor…..Och alla vet hur det är med barn som tjatar så öronen nästan trillar av……det orkar man bara inte!! Så jag fick vackert förpassa mig till isbanan istället…..

Sportlov 11 111

Alma stannade sedan kvar med Kompis Emma och vi andra åkte hem och la oss i soffan…..jag känner att jag behöver det….vila lite alltså!!

Inga kommentarer: