söndag 26 juni 2011

Midsommardagen…..

Efter att ha haft en Lugn Fredag så vaknade vi pigga och utvilade igår…. Vi kollade vädret och det såg rätt mulet ut…skulle det bli regn eller inte!! Kollade läget med Sibban och han ville…. Ja han ville komma med sin Traktor och Vagn och skjutsa oss till Gammelgården och vara med i den Traktor korteg som avgår från Husby kungsgård!! Han skulle komma om det inte blev regn lovade han!

sommaren 11 264

Och hade vi tur eller? Det kom inget regn och Sibban kom och vi hoppade i Folkdräkterna och for ner till Byn och firade Midsommar precis som man skall!! Klara gjorde snabbt lite kransar till Alla barnen och vi packade fika korg! Upplyste även Larsa om att vi hade egen Vagn så han och Pojkarna kunde komma ut och åka med oss…..

sommaren 11 231

Pojkarna  blev omåttligt glada över att få åka traktor och vagn! Vi dansade runt stången, fikade och fiskade fiskdamm innan det bar av hem över igen! Alla nöjda och glada….Men Gladast var nog nästan jag…. Att få låta Pojkarna få åka med oss och sedan dansa runt Majstången med dem va en upplevelse! Så mycket glädje är det inte ofta man får ur andra människor för så lite….. J han va helt super duktig på att ta med vår lilla M och dansa!! De dansade tillsammans hela tiden och va så söta……Han 19 och hon 4 och ändå så lika….samma nivå liksom!! Och så stolt han var när han senare berättade för mig att han hjälpt henne att både dansa och fiska och att de var bästa vänner…..Skön kille det där!!

sommaren 11 255

Jag och Isabel….tur att man kan det det med att kolla in i kameran!!

Hemma igen så Grillade vi lite och åt Rabarberpaj och P och hans Dotter tittade in lagom till Pajen….undra om de kände på Lukten att det var dags…. ;-)

sommaren 11 271

Jag avslutade dagen med att åka till Säterdalen för att jobba….. Vilket ös….massa folk och jätte skoj!! Massa stök och vi jobbade som tokar allihopa för att få det att funka!! Det tunga började dock efteråt när det var dags att städa……Det är tydligen helt förbjudet att använda Papperskorgar och ask koppar när man dricker……Jäkla fimpar överallt….. klockan 6.30 kom jag hem….stoppade i öronpropparna och sov till strax efter 1!! Tack snälla underbara Magnus för att du lyckades få barnen att låta mig vara…..Nu blir det en slö dag med lite plock här hemma…….Tvätt och sånt skoj typ!!

Inga kommentarer: