söndag 30 november 2008

Jul klappskalender.....


Tände det Första Ljuset i Morse.......
Vi brukar ha en sån åt Tjejerna och vi hade väl tänkt att vi skulle ha en i år också........men vem hade tänkt på att det är 1 december i morgon och första paketet skall då öppnas!? Jo, Ingen i vårt hus i alla fall!! Har helt enkelt inte haft tid att tänka på att köpa små roliga överraskningar till paketkalendern.........
Ok jag pratade lite med Magnus och han ville att vi skulle ha en men ingen av oss orkade åka och fixa något, sen tyckte vi i och för sig att det är rätt onödigt att köpa en massa Jox som bara blir liggandes och skräpar!!
Vi kom på den briljanta idén att vi skippar Paketkalendern och tar och investerar i en Pyssel låda från Panduro varje helg och sitter ner tillsammans och pysslar istället!! Sagt och gjort, vi presenterade förslaget för Tjejerna och jo de tyckte det kunde vara ok!
Vi började alltså idag med att "låna" en låda pyssel av Klara.......vi hade ju inte köpt någon men Klara fick en låda pyssel i Födelsedagspresent!! Lovade henne att hon skulle få en ny egen Låda!!



Första Pysslet!! Från Vänster: Magnus, Anki, Alma och Klara
Nattlinne dagen!!
Idag har jag gått i nattlinne hela dagen....ja förrutom en och halv timme då jag tog mig en Löpar vända med en promenad!! Jag sprang så långt jag orkade sen fick jag gå hem.......skönt och jag orkade springa mer än väntat!! Nu så sitter jag här Nyduschad i nattlinnet igen........Tjejerna har inte heller klätt på sig än idag och nu är det ju ändå försent för det så det blev en Nattlinne dag!!
Egentligen skulle man väl åka in till någon stad och kolla på Julskyltningen men det känns som om att vi inte orkade det idag!! Har man massa hets i veckorna kan det vara skönt att bara vara hemma och ta det Lugnt!! Och man lär ju TVÄTTA lite också!! Den ständiga följetongen.......... Magnus har faktiskt klivit ur pyjamasen en gång han med......han grejade lite på Klaras rum plus att han skruvade upp en ute lampa på Garaget vid Tvättstugan! Nu hittar vi dit även i mörkret!! Tvätt, tvätt, tvätt, alltid denna jäkla tvätt!! Fram för Fler dagar utan kläder på!!

Ny vecka.....
Nu ska jag snart få gå och äta kvällsmat!! Sen blir det en tidig säng kan jag lova!! I morgon börjar ännu en tuff vecka.......... Jag längtar tills på Torsdag då jag skall vara Barnvakt åt Pontus Lillebror Ecco........ja alltså han är ju en hund så det är väl hundvakt jag skall vara!
Vi ska bara mysa och kramas har jag bestämt......fast jag tror inte att han kommer vilja göra det! Han är tydligen helt vild enligt Pontus!! Vi får se vad det ska bli helt enkelt!!

Inte kan väl en sån här söt kille vara ett vild djur??

4 kommentarer:

Vida sa...

Vilken ypperlig och kreativ idé att pyssla tillsammans istället. Det är ju jättemysigt!

Skönt att höra att det inte bara är jag som har pyamasdagar. Det är vardagslyx av högsta klass.

Kramar i massor
/Liv

Anonym sa...

Jättefin ljuskreation! Och vilken bra idé med pysselhelger! (Synd att det bara är jag som är pysselfreak i vår familj... får väl skaffa mig 4 egna pyssellådor...)

Lysande bra med mellanrubriker, nu kan även förvirrade jag hänga med i svängarna.

kram Anna

linnea-maria sa...

Minsann en till Ceder-rot! Hittade hit via Annica. :-)
/linnea-maria

linnea-maria sa...

Glömde säga: Jättesnygg adventsstake /linnea-maria