söndag 29 mars 2009

En Slalom dag Och Svart Timme......

Efter ett evigt snöande på Fredagen och Natten till i går så var det lite tveksamt om vi skulle åka upp till Sälen och hälsa på familjen Carlsson-Stjärnlöf........Men vi åkte i alla fall!! Det var bara att gilla läget med vädret tyckte Magnus och så rätt han hade!!
Nu fick vi en helt underbar dag i Lindvallen trots att det va lite snö i luften och rätt dimmigt uppe på Fjället! Vi hade Packat med oss Matsäck i form av Hamburgare att grilla och lite annat smått och gott! Vi började med att Placera Magnus i en bra grillkoja så han fick börja med att vila benen och laga mat! Magnus som har svåra smärtor i sin höft när han åker slalom skall väl egentligen inte åka så himla mycket så att laga mat passar ju honom alldelens utmärkt!! Alltid bra att ha någon som har Marktjänst!! Vi andra åkte några åk och sedan var det dags för ny grillade hamburgare! Mumms filibabba! Det är så smaskigt med Grillat ute i snö drivorna!! Ja för snö det fanns det i massor! Efter en lång dag i backen så följde vi med Familjen till Deras Camping för att kolla in Campinglivet om vintern! Vi ska nog testa på det vi med!!
Vi Tackade familjen för dagen och begav oss hemöver.....Magnus tyckte absolut att vi skulle åka dena andra vägen...över Malung - Vansbro och så ner till Borlänge.....Fy Vilken tid det kändes som att det tog....nä tacka vet ja Mora-Rättvik Falun och sedan HEMMA!! Den får det bli alla dagar hädan efter!!

Vår Dimmiga dag i Sälen.........
Mörka Timmen....

Ja eftersom vi taog lång tid på oss för att komma hem så han vi lagomt hem tills det var dags att släcka ner hela huset i total mörker.......Vi fick nästan ha Pannlampor för att hinna fixa det sista innan vi snabbt kröp ner i våra sängar!! För varför vara vaken när det är totalt mörker...... Fast det är klart det finns ju risk att i December 2009 kommer det att föddas extra många ungar......

Idag.....
Ja det började med att vi förlorade en timme då vi glömde ställa fram klockorna igår!! Jag startade trots det med en promenad innan frukost!! SKÖNT!!
Nu Skall det städas, röjas och tvättas här hemma! Magnus snickrar och jag gör det andra......sedan är det gympa träning för Tjejerna framemot eftermiddagen och Magnus han skall på Fotbolls match med Husby AIK!
I morgon är jag ledig! Tjejerna har studiedag i skolan och vi tänkte nog dra till Romme Alpin och åka lite slalom! Det vore roligt om vi fick någon mer Familj med oss.......så hallå hör av er om ni vill göra oss sällskap!!

Ecco....
Fyller ett år i dag!! Så vi säger Stort Grattis till honom och hopppas att han slipper få mer
Epelepsianfall...han har haft ett till nu....inte bra!!
Ecco när han va en liten Kille!! Första gången jag Träffade honom!!

1 kommentar:

Annica sa...

Såg snöigt ut i fjällen, bättre med en hund i gräset :)