lördag 7 mars 2009

Sälen Härliga Sälen.....

Just hem kommen från en Härlig dag i Sälen och närmare bestämt Hundfjället och Tandådalen!
Vi åkte från Jobbet 7 i morse och vi hann faktiskt i tid Men usch vilken tur vi hade...Magnus hade ställt fel Väckarklocka!! Ha ha! Jag vaknade i alla fall klockan halv 6 så det var ju Lugnt!!
Vi höll ihop med Familjen Carlsson-Stjärnlöv hela dagen! De har också två Tjejer som är Födda 00 och 02 och det passade perfekt! Tjejerna fann varandra till slut....lite stelt i början men sen så var det fullt ös!
Vi åkte massa åk i Trollskogen och en del andra backar också! Klämde även av ett åk en SVART backe! Inte så lätt tyckte Alma men hon kämpade jättefint och tog sig ner!- Nä, ge mig lite Gupp sa hon och Drog iväg! Hon trivs bäst i skogen bland guppen den ungen......
Det fanns ett väldans bra tält där man kunde gå in och "Pimpa" sin hjälm med Diverse prylar....Självklart så gjorde vi det! Magnus och den andra Familjens Mamma lagade jätte goda Hamburgare medans vi Pimpade......Vår Magnus och Deras Mamma får lätt ont i Benen så de vilade väldigt gärna...... Det Tackar vi för!
Nu är vi som synes hemma och vi skall krypa till Kojs nu! Trötta men Glada!
Magnus har tyvärr sjukt ont och jag tycker synd om honom......Det blir anti inflamatoriska och smärt stillande tabletter ett tag fram över nu.......
Vi tackar och Bugar oss till Familjen Carlsson-Stjärnlöv för sällskapet idag! Riktigt roligt hade vi!!


Sibban är frisläppt igen......han har alltså fått åka hem igen! Med ny medicin!! Superbra!!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser härligt ut!

mammasara sa...

Gud va kul ni verkar ha haft de!

vi åker dit på påsklovet. de ska bli skönt. komma hemifrån ett tag nu när vi renoverar hemma och i stugan.

ha de bra