söndag 31 maj 2009

Svensexa............

Ja som jag skrev igår så var det dags för Magnus Svensexa igår!!

Han fick börja dagen med att stå på Stan i Falun iklädd en snygg Bikini för män och ett lakan.....som de hade ritat cirklar på och Magnus uppgift var att sälja dess Cirklar så att det blev stora hål i lakanet.......som ni kan se längre ner på bilderna så sålde han många hål......


Tur att han inte är så Pryd av sig.......
Efter det bar det av ut mot Varpans gård där det blev Paintboll och Femkamp! Magnus har fina märken på kroppen med sig hem......de övade visst prickskytte på honom!! Efter diverse dusch och bastu......bastun va nog bra i gårdagens värme...så åkte de in till Pontus lya där Husby pojkarna anslöt.......de festade till lite och lärde känna varandra innan det blev mat på Restaurang!
Bara hål.........
Nattlivet i Falun fick sig en släng av en Kyckling som Hete Gullefjun och ännu mera Jäger intogs i Baren! Magnus samlade autografer och diverse små kommentarer på sin T shirt!
Natten Avslutades med Kebab med bröd på vårat Favo nattmatställe! Har hört att det va kladdigt........ 03.30 stannade Hans i Berga utanför huset och Magnus baxade ur sig ur bilen......jag stack ut huvudet genom fönstret och hälsade pojkarna välkomna hem! och vad fick jag hem då? JO en Skapligt rund under fötterna Kyckling som hette Gullifjun..........Med andra Ord killarna lyckades Jättebra med sitt uppdrag!!
Tack Hans för att du såg till att han kom hem och Tack till alla andra Goa killar som gjorde Magnus dag till en Toppendag!!
Tigger som fixat middag på egen hand!!
Till sist så viasr jag en bild på vår Underbara katt som älskar att vi äter ute i Trädgården och han fixar gärna sin egen mat och äter med oss........RÅTTA!!
Tack och go natt på er alla!!
I morgon väntar Lucköppning på jobbet!! Haha

1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Du har en väldans snygg karl, speciellt kläderna..... för dom lämnar inte mycket till fantasin;) Men det är du värld, för du är ju bäst!!!!

Puss å kram hela dan!