fredag 1 maj 2009

Snabb vecka som va kort....

Veckan började med att Magnus var i Storstan i två dagar! På Kurs med Kurt kan man säga! Han har haft hälsoresa med yoga, stavgång, gym och annan motion.....
På Tisdagen firade vi hans 93 års dag som Alma sa....Pigg för sin ålder tycker vi!! Han önskade sigswartzwaldtårta
så det var väl bara att försöka baka en.......Den blev faktiskt rätt god fast lite väl mycket grädde på...haha kan man få för mycket sånt?

Igår så kom Våra underbara vänner från Gustafs hit och åt Tacos och så klart skulle vi kolla på Fyrverkeriet i Fäggeby men en liten Singstar tävling mellan Alma och Fröken Bosse såg till att vi endast fick se slutet av fyrverkeriet.....senare än vanligt med andra ord! Alltså vi brukar komma sent men i år slog vi alla rekord! Nästa år tar vi nya tag!
Något annat hände även igår.......allt blev väldans rörigt tack vare det men man kan säga att GustafsPinglorna styrde upp allt kanon bra tillsammans med Magnus och Klara! Jag och Alma fick helt plötsligt åka till Falun och hämta T och M som inte kunde bo mer med sina föräldrar! Mer än så säger jag inte!! Mer än att vi just nu har barn i åldrarna 2,4,6 och 8 här hemma! Bra jobbat kan man säga!! Vi skall strax åka till Coop och köpa det nödvändigaste man behöver när man använder blöjor......och några mer saker också!
Klara och Alma de har dragit på marknad med Mormor och Sibban! Skönr för dem att få komma iväg på något roligt!!

Så gott folk nu har vi huset fullt! Säger på förhand stort Tack till Katarina och Mia som letar kläder på Vindarna åt småflickorna!!
Stort Tack också till underbara Pinglorna med män som kom och umgicks med oss igår!! Ni är för underbara!!
Kram kram

3 kommentarer:

Annica sa...

Jag tycker NI är underbara som ställer upp! *KRAM*

Råttan sa...

Vilka stöttepelare i tillvaron ni måste vara! Hoppas det går bra för er. kramkram

Vida sa...

Vilken energi och vilken tur ni finns och ställer upp för de som behöver er.

Kramar