fredag 2 april 2010

Lååååååångfredag……..

Den började inte så värst tidigt……inte lika tidigt som för vissa andra!!  Efter Frukost packade vi Korvar och brön och drog till Svärdsjö! För lite angling! Pojkarna vi skulle hälsa på ute på sjön var ute redan vid sex i morse och borrade hål och ställde ut dona…  

påsk-10 004

De hade även klämt en och annan öl innan vi kom och brasan var i full gång och det var bara att börja grilla korvarna…… De hade också dragit upp några fiskar redan……och de själva var i fin form! Alma gjorde några tappra försök med sitt pimpelspö men lyckades tyvärr inte få upp någon fisk!

påsk-10 002

Efter fisket så svängde vi förbi hemma hos Pontus mor och far och kollade in det nya köket och badrummet! Åh så fint det blev!! Med oss hem fick vi Kerstis underbara Hallon saft! Tack snälla Kersti för det! Den hallonsaften dricker man bara vid fina tillställningar och vid väldigt speciella tillfällen och så klart njuter man av varje klunk!!

påsk-10 015

Alma försökte även fota lite under dagen men ingen ville vara med på bild mer än Sam och fiskarna så hon tog ett kort på sig själv istället…..Blev rätt fint tycker jag! Ett typiskt Alma kort!

Vi lämnade kvar Pappa Magnus i stan för att han skulle få kolla lite på Hockey med Pojkarna! När vi lämnade honom hade han fått i sig en halvliter Jäger och hade en flaska Skumpa med sig så vi får se vad han är i för form när han kommer hem……..

Tack och hej Leverpastej……

 

1 kommentar:

I huvudet på Caroline sa...

Hej i stugan!

Tror min mamma hittade mönstret på nätet ska fråga henne så kan du få adressen!

Frågade pappa om han kom ihåg X-MAS igår när vi var där, han hade inte glömt det så nästa jul äger du dessa bokstäver! :)

KRAM KRAM