fredag 22 april 2011

Hästbergs klack…..

Idag när vi lämnat av de små hos sina Föräldrar så åkte vi till Ica Maxi och investerade i lite Picknick mat….ja varför förbereda allt här i livet?  Det blev mackor, påskbakelser, jordgubbar, fruktsallad och påskmust…..och ja Magnus köpte så klart mjölk till Jordgubbarna och stal dessutom små skedar och socker på Fiket på Ica…… sedan styrde vi bilen eller vi rattade in Tuna Hästberg på GPS:en!

Våren 11 042

Från parkeringen så var det 700 meter upp till Toppen och Klara hon skulle stega och räkna hela vägen upp men…så där kan man ju inte gå insåg hon rätt snabbt……

Våren 11 044

På vägen upp såg vi denna roliga makapär på ett träd……

Våren 11 045

och massa av dessa……

Våren 11 047

och lite såna här……

Våren 11 049

På toppen blev det Matsäck…

Våren 11 055

Jordgubbar…..

Våren 11 059

Filt mys……..

Våren 11 065

Magnus zomade in några vindkraftsverk långt borta

Våren 11 066

Hällristningar….såg vi också!!

Våren 11 070

Sen bar det av neråt…och Barnen de rusade ifrån oss….roligt att springa nerför tydligen…jag vet bara att hade jag gjort det hade jag legat som en hög efter en stund!! Det var hög mysfaktor på vår utflykt och vi känner att snart är målet nått!! Vi kom gemensamt överrens om att vi kommer att klara detta tillsammans…..

Efter middagen spenderades hemma med lite studsmatte uppsättning, eldning, nersågning av små träd och lite jord körning! Bra efter middag också med andra ord! Nu kan vi bara gå och sova och hoppas att Påsk haren kommer med goa ägg till Alla!!

Glá påsk på er vet ja…….