söndag 10 april 2011

Hemma…

Oftast när man är borta så är det alltid skönt att komma hem….. Det va lika den här gången också faktiskt!! Inte för att jag inte har haft skoj…..men man blir trött av att vara borta…..tre dagar med ett gäng yrpannor som ska hålla reda på sig själva och sina pinaler….dessutom är det säkert 15oo till likasinnade på samma plats….så kan det lätt bli lite rörigt! Men vi hade alla barn med oss hem och alla hade till och med sina saker med sig också!! Grymt bra jobbat av oss tycker jag!!

irsta 017

Alma på Planen…nr 13 som Mor sin!!

Barnen har fått en grym chans till att lära känna varandra på ett helt annat sätt än de får när de bara tränar ihop i Vasahallen….grymt roligt att få vara en del av denna goa grupp i helgen!! Handbollsmässigt så har de jätte mycket kvar att träna på och det va väldigt svårt att möta killar som alla va födda 00 eller 99 då vi var blandat Tjejer och Killar med åldern 00, 01 och 02….Tufft med andra ord men vi fajtade på ändå och som sagt vi hade sjukt skoj! Har även mött Hedemoras Jönssonliga….Samt att alla barn gjorde allt för att hjälpa mig att samla Ahlgrens bilar streck koder……Det gillar vi!! Ha ha!

irsta 120

Kortspel med Grabbarna…..

Igår va vi dessutom på Disco….något trötta Kids tittade på Shan Banan mannen och bad sedan om att få åka hem redan vid 21…..självklart tyckte vi ledare att det va helt ok att åka hem redan då!!

Nu sitter jag här hemma och är rätt trött…men skall i alla fall avsluta dagen med lite Gympa!!

Inga kommentarer: