fredag 18 juli 2008

Traktor Crusing.....

Äntligen var det dags!! Vi sade redan Förra året att i år skulle vi också ha en vagn att åka på och Sibban har kämpat hårt med att färdigställa vagnen med både Målarfärg och Lysen!! Tack Sibban för att du kämpat så hårt! Vi beslutade oss för att se till att vagnen va i sitt snyggaste slag och jag tycker nog att vi lyckades ganska bra!!

Precis när vi skulle lämna Pellesberget så började det att regna lite lätt men det avtog rätt snabbt och det va upphåll hela vägen till Säter!! Kul tyckte vi alla! Väl i Säter så Mumsade vi oss goa mackor som vi brett innan vi åkte!! Mumsigt!!

Väl dags för Crusing så var det Motorcyklar först sedan Mopeder och till sist vi Traktorer! Tro nu inte att det var upphåll när vi skulle åka nä då fick någon där uppe för sig att vi behövde lite väta nere på Jorden.........Ja ja det var ju bara att fälla upp paraplyna och Gilla läget!! Jösses va mycket folk det var ute efter gatorna i Lilla staden Säter! Massor av ansikten man kände igen! Men den absolut härligaste kommentaren fällde nog en rätt känd Frisör ifrån Solvarbo när hon upptäckte vårt Ekipage!! -Sivert Persson, har han en Traktor? Ja, du Anneli det har han!! Och trots att det verkade omöjligt i dina ögon så jo han har det!! Hon lät så himla rolig där hon stod längs vägkanten och brast ut i högan sky!! Jag har ju ett litet förflutet med denna kändis frisör och vi möts då och då!! Tänk er jag har badat bastu med henne och sjungit in låtar på en kassetradio med henne! Även hon lärde mig hur man springer naken ut i snön när det är vinter och sedan snabbt in i värmen igen! Kan även avslöja att hon lärde mig att blanda Irish Coffe!! Nog om henne nu!!

I regnet så tog vi oss i alla fall runt på gatorna och lagomt tills vi va klara så sprack himlen upp och solen bröt fram och sken hånfullt på oss!! Typisk Svensk härlig sommar!! Vi tog Bilen hem och lämnade Sibban och Traktorn åt sitt öde!! Men vi vet att Sibban kom hem och att allt gick bra!! Nästa år kör vi igen, men då ska vi ha lite snyggare tidsenliga kläder på oss!! Sen så har jag en dröm om att jag ska få åka med i Mopedrallyt!! Har redan börjat leta efter Hyrbara mopeder!! Har två på g så det verkar bra än så länge!!

I kväll får vi se om vi skall åka till Säter och kolla in Finbilarna!! Det är ju Bilcrusing ikväll och har vi riktigt med tur så kommer Morsan och Farsan från Furuvik upp och kanske så får vi plats i Deras bil!! Vi får se! Vore ju så kul om vi kunde få åka med! Men vi får se om turen är på vår sida!!




Alma och Buster kollar läget!!


Nu åker vi!!

Uppsamling i Gustafs!
Tok många Mopeder!!
Pappa Johan från Övernora/Storstan!
Mats på Örängarna......
Byfolk.....
Två väpolerade Husby bor!! Bosse och Lill Gurra(Carl)
"Farbror Dan"....
"Kusin Mickael"..........
Är det inte Roger måntro??

1 kommentar:

Anonym sa...

Synd på vädret, annars lät traktor cruising som nåt jag gärna åkt med på!!
Appropå moped rally så har vi ett i Rättvik varje år, med veteran moppar då alltså, en höjdare det med. Har dock aldrig åkt med själv. Tyvärr har de också nästan alltid regn...

Anna R