tisdag 17 februari 2009

Bilar är Knasiga saker...lite som Karlar faktiskt!!


Vår underbara "Krångelpelle"
Vår Buss ville inte starta i Lördags när Magnus skulle ut och åka! Den va helt död! Så den har fått stått still sen dess! Magnus har försökt få lite tips från Ford verkstaden och nu idag testade vi att Kablas igång den......fast först så hade vi kopplat ur batteriet och Nollställt hela elektroniken då de trodde att det var den elektroniska startspärren.......Ok vi kablade ihop bilarna och vred på nyckel.....bilen gick igång men den raslade och lätt som om all elektronik skulle brinna upp......av med bilen och in och läsa lite instruktionsbok igen!! ut och prova med reserv nyckeln......ja det låter långsökt men FAN bilen gick igång precis som om inget varit fel......provade riktiga nyckel igen och Brum Brum sa bilen och funkade som vanligt igen!!
Det är Livsfarligt med Elektronik i Bilar!! Tacka vet jag gamla bilar......Fast det är ändå skönt att ha någorlunda fräscha bilar..........

Igår var Alma till....
...doktorn för hon blir ju aldrig riktigt frisk, men vi kom därifrån utan varken halsprov eller annat! Trots att hon är tjock och så i halsen så tyckte de att hon var rätt frisk...Okej hon ska väl vara så här då! Sjuk varannan var tredje vecka........Jag får väl brevväxla med Försäkringskassan några gånger till den här vintern! Nu idag så har i alla fall hållit igång rätt bra och skall få gå till skolan i morgon! Hon har knappt hostat något alls och verkar äta normalt......så vi prövar igen!

Sibban då?
Jo han kollar på DvD dagarna i ända nu på sjukhuset........nja inte riktigt kanske men nästan! Tur att Mormor investerat i Samlingsboxar med BennyHill! Han, Benny alltså kan ni pigga upp honom så att han blir frisk fortare! Även Alma och Klara gillar Benny..... Annars så har han natten till idag fått sovit helt utan syrgas och han sade till Mormor att det kändes riktigt bra i Lungorna! Det kan vara för att han får Vätskedrivande genom Spruta istället för i Tablett form! Det funkade inte så bra med Tabletterna så det fick bli i spruta istället! idag har det också gjorts ett Ultraljud på Hjärtat! Det såg så där ut.....det kan vara så att det är för tidigt för att de ska kunna se något vettigt......vänta och se med andra ord...sen kan det vara för att de inte kunnat få i honom tillräckligt av rätt mediciner.....varför vet jag inte men jag litar helt på att de vet vad de gör!! Det är ju som sagt var de som är Specialister inte jag!!

Det närmar sig....
Ja Fredagen kommer Närmare och Närmare! För att jag inte ska bli sjuk så äter jag minst en Hårdbrömacka med Färsk skuren Vitlök på! Jag luktar underbart med andra ord! Massa Apelsiner och Kiwisar trycks också ner.......Pasta äter jag också lite av.....Nu Jäklar här skall Åkas!! Jag fuskade lite idag och lätt Alma leka med Mormor i någon timme så jag kunde klämma av en mil på skidorna....skulle åka mer men Ny snön och mina skidor var inte sams så det vart grymt tungt! Därav "bara" en mil......

Nu är det Soffan som Gäller Med Bästa Magnus som kommit hem!! Arbetsdag i morgon.......
Kram på er Alla!
Har förresten noterat att mitt besöks antal har ökat!! Vilka är ni nya? Lämna gärna en kommentar vet ja! Har man inget Googlekonto så är det bara att kryssa i Anonym, men glöm inte att skriva vem du är.....blir så nyfiken annars!!

1 kommentar:

Anonym sa...

tänk om man kunde ta fram reservnyckeln och laga sibban också!